Skal du gratis til Step-Up?

af Jakob Kjøller

Så er vinderen fundet!! Vi trak lod blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere, præmien var én af de eftertragtede billetter til Step-Up-eventet den 26. Februar. 

Er det mon dig der er den heldige vinder, og nu ganske gratis får guidens i, hvordan du kan komme til at tjene penge på dit fotografi?

Step-Up, er du klar til at udvide din forretning?

Som du måske har opdaget, så har FotoMalia samlet en eksklusiv skare af kompetente mennesker der alle giver tips til, hvordan du tager skridtet op og begynder at lave en forretning ud af dit fotografi.

Step-Up-eventet er en blanding af fotografisk inspiration fra internationalt anerkendte fotografer, indblik i deres forretning, deres workflow og ikke mindst et kig ned i værktøjskassen af uendelige printmuligheder – altsammen for at styrke dine muligheder for selv at starte en fotografisk forretning op.

 

Blandt foredragsholde, er to Nordiske Nikon® Ambassadører; danske Mark Trustrup og norske Frøydis Geithus. Begge er internationalt kendte for at levere kreative billeder på et teknisk højt niveau.

Oven i det, har vi helt ekslusivt hentet Alexander Flemming ind. Han har lovet at indvie os i sit CaptureOne Workflow, set ud fra en bryllupsfotografs vinkel – det ser vi her på FotoMalia særligt frem til!

 

Nå, hvem skal gratis med?

For et par uger siden udloddede vi en billet til Step-Up i vores nyhedsbrev, og i dag har vi fundet vinderen, og er nu klar til at annoncere hvem der skal med!

Der har været stor tilslutning til konkurrencen, så den eneste rigtige måde at finde vinderen på, var at sætte gang i  vores RNG (Random Number Generator) igen.

RNG’en udtrak nummeret 19, og bag låge nr 19, fandt vi den heldige vinder:

 

Una Streit Larsen

 

Et stort tilllykke til Una, vi glæder os til at se dig den 26. Februar!

 

MEN DU SKAL DA OGSÅ MED!

Hvis du har levet under en sten den seneste tid, så kan det være du har overset arrangementet, heldigvis er der tid endnu, så du kan stadig nå at komme med.

Hvis du ikke vil gå glip af denne enestående mulighed, så kan du læse mere om arrangementet lige her.

 

TID, STED, PRIS OG TILMELDING

TID: Søndag d. 26 februar kl. 10:00 til 17:00

STED: Herning

PRIS: kr. 659,- til og med 31. Januar. Herefter er prisen kr. 899,- så skynd dig at snuppe en early bird billet inden de er væk.

TILMELDING – Åben for tilmeldninger!

 

P.S. Jeg ved der er folk der kommer fra Kbh, og er der flere, så kan vi nok sætte jer i kontakt med hinanden, så i ikke skal køre alene.

P.P.S. Så kan præmien ikke ombyttes til penge, men hvis Una skulle være forhindret, er hun velkommen til at give billetten til en anden 😉

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Tina Sørensen januar 27, 2017 - 9:05 pm

Stort tillykke Una. Glæder mig til at møde dig igen 🙂

Besvar
Una Streit Larsen januar 28, 2017 - 3:54 pm

Tusind tak ? Jeg glæder mig til en super inspirerende dag i selskab med herlige mennesker?
Bedste hilsner Una

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 28, 2017 - 5:47 pm

Vi glæder os også, det er altid hyggeligt at ses, og jeg dagen bliver helt sikkert spændende!

Besvar

Smid en kommentar til os