Slået af en seksårig!

af Brian - fotomalia.dk

Jeg har før skrevet om mine manglende evner som pressefotograf, men jeg skal love for at det blev slået fast med syvtommer søm i sidste uge da en seksårig tøs stjal hele showet!

 

ROYALT BESØG

I lørdags var Grevinde Alexandra i Regnskoven sammen med Prins Felix og Prins Nikolai – jeg havde som altid fornøjelsen af at være med som fotograf, men denne gang havde jeg som noget nyt en “second shooter” med som hjælp!

Til den store begivenhed havde jeg valgt at tage min datter Sofie på 6 år med som “second shooter”, og hun var totalt klar da jeg fortalte om den forestående opgave.

Sofie gik til opgaven med krum hals – jeg har faktisk sjældent set en fotograf arbejde så målsat på en opgave – og hendes indsats gik bestemt ikke ubemærket hen!

FullSizeRender

AmtsAvisen lagde også mærke til Sofie’s ihærdighed, og mandag indtog hun avisen med et stort billede under teksten DAGENS BILLEDE – det var dog ikke et af Sofie’s billeder de havde valgt at bringe, nej det var faktisk Sofie selv der var historien!

 

Hvis du ikke helt kan se billedteksten på ovenstående udklip, så har jeg lige skrevet den – bare så der ikke er nogen der går klip af den:

 

“Godt nok var det grevinde Alexandra og prinserne Nikolai og Felix, der var hovedpersonerne i Randers Regnskov i lørdags, men der var en anden, der stjal billedet, helt bogstaveligt: Sofie, som slægter sin far Brian Rasmussen, rigtig godt på. Han er Randers Regnskovs officielle fotograf, men i lørdags fik han konkurrence af Sofie, der bevæbnet med et professionelt kamera fulgte de fine gæster med en entusiasme og vedholdenhed, der var den mest erfarne fotograf værdig. Sofie er 6år. >>Snart 7<< som hun betonede i et splitsekunds pause mellem de mange kamera-klik.” 

 

Nu er engagement og entusiasme jo en ting, og ja det kommer man langt med, men hvordan endte billederne så ud tænker du måske… Tja, jeg skal blankt erkende, at jeg syntes det gik ret godt – og ja måske er det bare helt almindeligt faderligt stolthed, men ja jeg syntes sku hun har gjort det helt godt!

Men se selv hvad du synes…

Alle ovenstående foto: Sofie

 

Så vidt jeg ved er det sjældent, at fotografen løber af med opmærksomheden, det er ihvertfald aldrig sket for mig. Men Sofie formåede faktisk også at falde i snak med grevinden, som indledede samtalen med “du er da den yngste fotograf jeg nogensinde har set, får du taget nogle gode billeder” – hvilket Sofie svarede “JA….” man har vel selvtilliden i orden!

Jeg glæder mig allerede til vi skal på job sammen igen!

Tak fordi du kiggede med, og jeg håber I bærer over med mit “stolt forældre-indlæg”.

Relateret indlæg

12 Kommentarer

Kasper - fotomalia.dk september 25, 2014 - 8:17 am

Det er simpelthen noget af det sødeste jeg nogensinde har set! 🙂
Hun har bogstaveligt talt give billederne en ny vinkel som din gamle krop aldrig kunne komme ned i, Brian du må nok indse at du skal på en tidlig pension! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:21 pm

Ja det er fandme sødt, mit far hjerte er også helt smeltet..

Og det er jo ok at blive overhalet at sit eget blod

Besvar
Theis september 25, 2014 - 9:01 am

Det er jo lidt noget lort sådan noget der…. vi bliver jo arbejdsløse alle sammen 🙁

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:25 pm

Ha ha ha – jeg tror der går et par år før hun rigtigt bliver farlig… Trods ihærdigheden så tror jeg at hun har svært ved at holde gejsten ugen ud 😉

Besvar
Jakob Kjøller september 25, 2014 - 9:13 am

Lige meget hvordan man vender og drejer det, så overhaler børne altid en, det er bare et spørgsmål om tid 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:25 pm

Det er fuldstændig rigtigt – og sådan skal det også være!

Besvar
Mikkel Christensen september 25, 2014 - 9:51 am

Hvor er det fint. En sød historie 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:26 pm

Mange tak!

Besvar
Hanne Nörskau Jensen september 25, 2014 - 10:05 am

Hahaha -hvilken dejlig historie.

Den fik mig til at smile.

Men hun har fat i noget, som jeg selv godt kan kende. Målrettethed og at være med når det sker. Billedet får hun jo ikke når de er taget afsted.

Så er der kun et spørgsmål fra mig, som er og bliver en cliffhanger “Hvor mon din datter har fået det talent fra” ?

VH Hanne

PS Jeg smiler stadig

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:27 pm

Du har fulstændig ret – det vigtigste er at sætte sig selv i en situation som giver det rigtige billede!

Og med hensyn til talentet, så må det være fra moderens side! 😉

Besvar
Jacob Almtoft september 26, 2014 - 8:33 am

Ahemmm!…. Brian… nu får hun vel løn? Ellers udkonkurrerer hun jo alt og alle 🙂

Fede billeder og sød historie. Vil give Kasper ret i det med hendes perspektiv… Det bliver hårdt for knæ og ryg at følge trop.

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 29, 2014 - 10:29 pm

Selvfølgelig fik hun løn – der var vår kæmpe is efter veludført arbejde!

Ja der er lagt ned i den højde!

Besvar

Smid en kommentar til os