Photoshop – Script Events Man…zzzzz

af Mads - fotomalia.dk

Ok det er ikke så kedeligt som overskriften lyder – det er faktisk mega smart

Jeg ved ikke om der er ved at tegne sig et mønster, men jeg mindes, at jeg har udtalt flere gange, at jeg nyder når man kan sætte Photoshop til at løse opgaverne for mig. Og det mener jeg virkelig stadigvæk, hvis der er noget man laver igen og igen, jamen så kan man jo lige så godt nyde at programmet, kan løse det for én. Eller i det mindste lave et godt udgangspunkt.

Jeg arbejder lidt forskelligt med de billeder jeg leger med i programmet, men hvis jeg i en periode ved at jeg gør det samme igen og igen, jamen så kan jeg godt finde på at bruge den metode som jeg viser jeg i videoen.

Det lyder måske lidt langhåret
– men det er slet ikke så svært at bruge “script events manger”

Selve dialog-boksen ser måske ikke ud af så meget, men man kan – med de rette indstillinger udrette mirakler 🙂

Her er dagens video
– god fornøjelse.

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Brian oktober 22, 2010 - 2:57 pm

Ha ha Mads..

Jeg skal lige låne din computer…. THi Hi

Fed tut, det er vel lidt som at lave Presets i Lightroom ikke ?

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk oktober 23, 2010 - 12:40 pm

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzz……
Ej spøg til side…. ZZZZZZZZZzzzzzzz…

Nå nu skal vi være seriøse her 🙂 Genial tutorial, det anede jeg ikke man kunne.. ligesom de fleste af de ting du viser, men den nørdehumor er godt nok langt ude.. men genial 🙂

#Brian “Fed tut, det er vel lidt som at lave Presets i Lightroom ikke?”… For satan du er en nørd!! “fed tut”!!!?! Har i også indforståede håndtegn i smider når i ses?? 🙂

Besvar
Jill marts 12, 2011 - 11:46 pm

Hey.
Ved godt det er et gammel indlæg – men synes nu lige jeg ville skrive at det er en nice tuto… og nej det er ikke kun dig der synes den lille ps-joke er sjov… jeg fik ihvertfald dagens gode grin… thumps up and keep the good work with the humor – makes it so fun to watch 😉

/Jill – nybegynder til photoshop CS5

Besvar
Mads marts 13, 2011 - 12:55 am

Hej Jill – tak for din kommentar. Jeg elsker når folk finder frem til gamle indlæg – så ved jeg at de kære tuts ikke blot forsvinder ud i det sort hul i mængden af nye blog-indlæg 🙂
/
Photoshop-hilsner
– Mads 😉

Besvar

Smid en kommentar til os