Sælger alt, køber autocamper og starter nyt liv

af Anja Robanke

Mit liv lægges fuldstændig om, hus og bil er opsagt, næste måned har jeg loppemarked, hvor jeg sælger alt, hvorefter jeg rejser sydpå den 25. august sammen med Bumle og mit freelance arbejde

Mit indlæg i dag er lidt anderledes, for det er ikke en nyhed om nogle billeder, nyt kamera eller et produkt til fotografiet, men om mit nye liv! Det vil dog give noget foto fremover.

Jamen er det rigtigt, du sælger alt?

Ja stort set!
Ard skrev til mig: “Anja, jeg tænkte, hvis du nu skal sælge det hele, så vil jeg gerne købe din mobile home og dit fotoudstyr”

Jeg var flad af grin, da jeg læste det, for ja, jeg skriver jo hele tiden jeg sælger alt. – men jeg sælger jo selvfølgelig ikke alt. Jeg har 4 kasser opbevaret med gode minder og ting, der betyder noget for mig. Og så tager jeg jo nogle ting med i Bumle. Men ellers sælger jeg ALT 😉

Sådan så det ud, da jeg flyttede sidst. Jeg mener det, jeg har alt for mange ting!

For ikke så mange uger siden startede denne proces virkelig for alvor. Og så er det gået stærkt siden. For hvorfor bare snakke om det, når det kan blive en realitet. Jeg kunne se muligheden i at arbejde og rejse på samme tid, som jeg har gjort før i nogle måneder af gangen på Island. Men denne gang, at det kunne blive til noget mere permanent. Så fra tanke til handling var vel egentlig bare et vindpust, for det føltes SÅ RIGTIGT!

Så står du og skal have lavet noget grafisk arbejde, så kan jeg hjælpe dig og din virksomhed, både inden jeg kører, men helt sikkert efter. Det er jo i denne moderne digitale verden lige meget, om jeg sidder på min kontor på Fyn eller på en lækker grøn plet i syd Spanien.

“Hvis der var nogen, der skulle gøre det, var det DIG Anja”

Der er mange af dem, som kender mig, der har sagt det. Så det har jeg valgt at tage som et kompliment 😉

Island har fyldt meget de sidste 3 år og landet er bestemt ikke glemt. Bumle og jeg skal helt sikkert derop og sige hej til alle dem, jeg kender. Men jeg må ud og se noget mere af verdenen med mine nye fotoøjne.

Mit liv skal gå op i enhed med arbejde og fornøjelse – så ikke meget anderledes end hvis jeg havde arbejdet hjemmefra mit køkken på Fyn. Det der bliver anderledes er, at jeg her går over i den samme skov, når jeg lige skal have noget frisk luft. Hvorimod derude i verdenen vil jeg møde nye skove, stier, bakker og bjerge. Derudover har jeg ikke alle de ting omkring mig til at forstyrre 😉

Men nok om det!
Der er så meget at fortælle om det, så jeg kunne blive ved!

Men hvad med mit foto? bum bum… forhåbentligt skal jeg besøge og oplevelse en masse smukke lokations og jeg er begyndt at tilføje mere ind i mit Google Maps kort/system. Så jeg har nogle ønsker hen ad vejen.

Mine egne planer meget åbne, for jeg håber, jeg kan få nogle jobs på vejen. Jeg har ubegrænset tid, så der bliver ingen hastværk. Hvis der er et fedt område, så bliver jeg bare hængende i en uge, og omvendt, så kører jeg bare. Jeg har ikke sat tid på, da jeg har lyst til det skal være frit. Så vil bruge nogle år på Europa.

Jeg bliver ikke minimalist på mit fotogrej, for jeg tænker, jeg tager det hele med!

Jeg glæder mig meget til at komme ud og opleve en masse fantastiske steder i Europa. Foto: Tobias Robanke

Nu hvor dette er en fotoblog, så jeg må da lige høre jer!
Hvad er jeres absolutte fedeste sted at fotografere i Europa? For det kunne være sjovt at plotte nogle af jeres ideer ind på min Google Maps, måske jeg drøner forbi på vejen. Så kom frisk med en lokation eller et område!

Jeg har fået en opsang for den ældre generation, der ikke har Instagram! Derfor kan du nu følge mig på flere måder, alt efter hvad der passer dig. Du kan læse blogs på min hjemmeside, få et nyhedsbrev og følge min Facebookside, hvor jeg samlet det meste, for at få et overblik. Og jeg vil som altid forsætte med at lægge billeder op på Instagram og lave stories på min vej, så man følger min tur så direkte som muligt.

Hjemmeside: anja.robanke.dk
Tilmeld nyhedsbrev:  anja.robanke.dk/nyhedsbrev
Instagram: instagram.com/anja_robanke
Facebook: facebook.com/AnjaRobanke

Og så vil jeg jo også poste nogle indlæg her!
Jeg håber, I vil følge med på min rejse – fra den peronlige til den fotografiske rejse.

Hvis du har spørgsmål, så smid dem endelig i kommentaren, så samler jeg sammen i en note, og får svaret på det næste gang!

Bumlende hilsner fra Bumle og jeg!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os