Så er de sendt afsted

af Brian - fotomalia.dk

Ja så har jeg udvalgt hvad der forhåbentligt er de rigtige billeder, så må vi bare se om det er hvad de søgte.

Se de udvalgte 

 

 

DET BLEV ET B

Jeg takker mange gange for alle jeres kommentarer, men mit endelige valg blev altså billede B – det var bare det der var den bedste mavefornemmelse var, og det skal man jo lytte til.

_D4A5676-Edit

Jeg valgte dette billede da jeg syntes det gav et indtryk af miljø, og fordi jeg syntes det fangede dyrets udtryk godt.

Men nu var det jo ikke kun et billede jeg sendte, faktisk sendte jeg hele tre “samlinger”, og dem tænkte jeg at jeg lige ville dele med jer.

NNPC

Første samling er de seks billeder jeg vandt med i Nordic Nature Photo Contest, disse var ret nemme at vælge, da magasinet havde et ønske om billeder der havde været med i en eller anden form for konkurrence.

 

ECUADOR 2013

Denne samling er en lille række billeder fra min seneste tur til Ecuador, og det er faktisk lidt sjovt at se billeder med fire års forskel – om de er blevet bedre, det ved jeg ikke, men forholdene var selvfølgelig også ret forskellige..

 

 

NORDIC

Sidste samling er en række billeder fra Norge og DK, som alle er samlet ind her i år – Det er et lidt blandet galleri, men jeg syntes også der er også et par gode ting imellem.

 

Det var det, jeg håber i kunne lide billederne, og jeg høre meget gerne hvad i tror de vælger – husk på at det er et fotorelateret magasin, så de går op i billeder og selvfølgelig det grej der er brugt.

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Anja Robanke august 2, 2013 - 10:49 pm

Kort sagt: Jeg er SÅ vild med dine billeder!

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 3, 2013 - 7:05 pm

Mange mange tak – bliver næsten helt forlegen, men kan på den anden side også godt lide rosen 😉

Besvar

Smid en kommentar til os