RhinoCameraGear Slider EVO Pro

af Batman

En af FotoMalias grundsten er jo vores enorme kærlighed til lækkert grej. Derfor har vi meget svært ved at sige nej, når vi får tilbudt at lave en grundig gennemgang af noget RIGTIG, RIGTIG lækkert.

Vil du også se noget lækkert? – så tjek dette indlæg.

 

HEY VIL I SE NOGET FEDT?

Forleden ringede vores gode ven Nicolai, og sagde; “Hey gutter, jeg har lige fået den fedeste glidetrack, så skal jeg ikke lige flække en hurtig video sammen og sende jeres vej?” – da vi tænkte, at du, vores kære læser, sikkert ville sætte pris på det, takkede vi selvfølgelig ja tak.

Tænker du: “Nicolai – hvem er det nu lige, Nicolai er?”

Nicolai er Hr. Nicolai Brix, og han er jo ikke bare Hr. “hvem som helst” –  nej, han er jo fotobloggings “grand old man”. Ja, det er faktisk ham, som startede fotoblogging i Danmark Jo jo, det er ved at være et par dage siden, men det betyder ikke, at Hr. Brix har ligge stille siden, nej han har knoklet for at blive en af landets bedste, visuelle historiefortællere, og fokuserer nu næsten udelukkende på at lave video.

Nå, og nu til det, som indlægget egentlig handler om. Nicolai Brix fortæller:

 

ET GLIDETRACK I SÆRKLASSE

Et glidetrack er noget, som alle, der begynder at lave video, kigger på på et eller andet tidspunkt – og med gode grunde, for det kan løfte selv det kedeligste motiv.

Jeg har selv lavet den klassiske fejl med at købe et “billigt” glidetrack til at starte med, for, kort tid efter, at indse, at prisen nok hænger sammen med funktionalitet og ikke mindst… “glide”-kvalitet.

Jeg har været igennem nogle forskellige slidere gennem tiden, og er, som du kan se i denne video, endt med noget i den bedre ende. Slideren er fra firmaet Rhino Camera Gear og det er den model, der hedder “Slider EVO Pro”.

Jeg har købt den i et bundle med en motion-enhed, der gør, at den vha. en motor kan “slide” selv. Samtidig er der også et modul med, der gør, at slideren kan panorere.

Udgangspunktet for videoen var, at jeg ikke havde prøvet noget eller læst noget på forhånd, men bare samler og afprøver undervejs… Se med… selvom det er lidt langt

 

https://www.youtube.com/watch?v=7ycFSBeowuw&feature=youtu.be

 

Se mere om Slideren her: https://rhinocameragear.com/


Vi siger tak til Nicolai for at dele sine erfaringer med os.

Relateret indlæg

1 Kommentar

Johnny Paulick januar 21, 2017 - 1:27 pm

Hæ.hæ. Er der ikke krav til at der skal være ” Dansk” brugsanvisning til noget som er købt i DK?

Besvar

Smid en kommentar til os