Profil: Mads (Digital tryllekunstner)

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi kommet til det sidste medlem i vores lille profil uge – og ja det er selvfølgelig vores allesammens ynglings Mads..

Digital tryllekunstner

I den virkelige verden har vi Kasper der kan skabe alt hvad hjertet begærer, men i den digitale verden, kan Mads skabe alt hvad fantasien kan trylle frem. Mads’ styrker ligger i, at han kan genvejstastkombinationer som ikke endgang Adobe selv ved eksisterer! Igennem tastaturet, kan Mads simpelthen kommunikere med selve hjernen i Photoshop – Mads og Photoshop snakker simpelthen samme sprog, hvilket til tider, kan være ret forvirrende for resten teamet.

Der findes ikke et menneske som er lige så sød, rar og helt igennem et godt menneske som Mads.

Vores første idé til Mads portræt, var egentlig, at han skulle ligge og sove med han computer, da det ofte er sådan vi ser ham. Se bare tilbage til denne video. Det kom vi alligevel hurtigt fra og besluttede os i stedet for, at han, ligesom Kasper og jeg, skulle trylle med hans “arbejdsredskab” – hans elskede Wacomboard..

Photoshop tut

Vi lover at vi nok skal smide en tut op, med nogle af de effekter der er brugt i billederne, men Mads havde fødselsdag i går og valgte stik mod alle FotoMalia-kodeks, at bruge sin dag på familien istedet for at lave tuts til idag – så i må lige vente lidt endnu… Beklager 😉

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Jill maj 6, 2011 - 1:15 pm

Lækkert wacomboard… lidt større end min 😛
Men hjertelig tillykke med de ?? år… håber du havde en god dag nu hvor du svigtede os andre 🙂

Besvar
kim maj 7, 2011 - 9:54 am

Jeres nye profilbilleder er helt i top 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk maj 7, 2011 - 10:05 am

Hej Kim, tak for de fine ord. Vi sætter pris på det! Hilsen Mads

Besvar
Kasper - fotomalia.dk maj 8, 2011 - 12:34 pm

Ja jeg må godt nok sige at det er helt rigtig det med at Mads nok er den mest søde og rare af os allesammen og det gør ham heldigvis også lidt nem at narre og lave spøg med – hvilket vi andre udnytter ofte 😉

Besvar

Smid en kommentar til os