Profil: Ham der lever i skyggen

af Mads - fotomalia.dk

I dag er det faktisk første gang vi præsenterer dette fjerde medlem, men det er ikke fordi han er ny, han har det bare bedst med at stå i baggrunden, og har det ikke godt med at tage æren for det arbejde som han ligger bag bloggen.

 

 

 

 

Batman

Batman har været en del af FotoMalia-teamet siden starten, men det er ikke altid vi ser noget til ham. Han har faktisk også allerede været med i et par af vores videoer, for eksempel dukkede pludselig op i vores grotte da vi skulle finde vinderen af vores første fotokonkurrence – han sagde ikke så meget. Faktisk spiste han bare kiks, det var første gang i mødte ham. Han har en evne til at skabe ro og overskud, bare ved hans tilstedeværelse. Siden vores første møde er han nu blevet en central del af teamet og det var naturligvis ham der stod for dåben af Jesper Elgaard.

Batmans rolle hos FotoMalia, er som problemknuser – han træder til, når der er problemer eller konflikter som vi ikke selv magter at løse – pludselig er han der, og så ved vi godt, at vi skal opføre os ordentligt – selv Kasper har respekt for Batmans tilstedeværelse.. Batman syntes selv at han har løsningen på alt, og hvis han bliver i tvivl, referere han ofte til hans “bibel” – Manualen til D700. Det sker faktisk ret tit at han blot kommer for at citere et par linjer fra den “hellige bog” og så smutter han tilbage ud af ovenlysvinduet (vores største udgift ligger faktisk i ovenlysvinduer.. belastende).

Batman er meget utålmodig og meget flyvsk, men vi fik allernådist lov at lave et hurtigt portræt af ham – man er pænt nervøs når en så markant person står foran kameraet…

 

Nu virker det hele måske som spas og løjer, men faktisk er Batman, enestående skyld i at FotoMalia er opstået. Det var nemlig ham, der i 2010 samlede hele holdet. Han fandt os tilsmudset i livets goder, men fik os heldigvis på ret køl igen – Specielt Kasper var på dette tidspunkt virkelig langt ude, og havde faktisk en regning i Silvan på flere hundredetusinde kroner. Mads havde ikke forladt computeren i flere år, og hans unger led virkelig under den manglende fader. Jeg selv flakkede rundt i en regnskov – med en D70 – og ledte fortvivlet efter den Sibiriske hovedspiser (et legendarisk dyr kun set af meget få, og måske lidt upålidelige kilder). Batman fik ordnet Kaspers gæld, fik Mads tilbage i sollyset og fik mig til at indse at D70 var håbløst forældet…

Selve historien om Batman kender i jo alle, ellers kan se de udmærkede dokumentar programmer som Christopher Nolan har instrueret.

Vi er overordentlig stolte af at være på hold med en person som ham og der er altid en fornøjelse at høre ham citere fra de “hellige skrifter”

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Batman maj 5, 2011 - 8:16 pm

phhistch! Swwwwooosh! Kapow! (lorte ovenlysvindue!)
.
VÆR HILSET!
Ja.. når der ikke er andre der vil lykønske Mads på hans store dag, så må jeg jo træde til!
.
“Annulering af bracketing”! phhistch! Swwwwooosh!

Besvar
Jesper Elgaard maj 5, 2011 - 9:31 pm

Fed stemning i det her billede. De her profilbilleder er mega fede. Det er lige før i skulle tilbyde de faste læsere af bloggen at tage deres portrætter.. 😉
-Jesper

Besvar
Mads - fotomalia.dk maj 5, 2011 - 9:47 pm

Hey Jesper, det var ikke nogen dårlig idé.
Vi kunne lave en fotodag, med hygge, foto og nøderi. Vi tager den lige i værkstedet. 😉

Besvar
Erik maj 5, 2011 - 11:05 pm

I kan sku da lave en fotomalia meetup nørde-dag!!!! 😀

Besvar
Lennard maj 6, 2011 - 8:22 am

Totalt fede profilbilleder i disker op med …….. men DET her er bare godt – bukker mig i støvet for den ærbødige altvidende BATMAN.

Fotomalia meet up dag lyder super – er klart med på ideen.

Besvar
kim maj 6, 2011 - 10:59 pm

Jeg stiller op.
…og herhjemme hos os, er det altså mig der er Batmand!

Besvar
Jesper Videbæk maj 7, 2011 - 8:10 am

Oh yes – en nørdedag.

Besvar

Smid en kommentar til os