Video med D300, D700…

af Kasper - fotomalia.dk

Pyyyha sikke en lang nat, og sikke en morgen – alt for sent op og nu ender man også med at komme forsent på job. MEEEN efter megen møje og besvær har vi endelig fået det nyeste DIY print til at fungere og fuck det er sku sejt…

Det har været lidt af en sej omgang – som nok kunne have været gjort nemmere hvis jeg rent faktisk vidste bare lidt om elektronik og hvis Brian fattede bare en lille smule af hvad jeg snakkede om, eller hvis Mads ikke bare kom til vores møder for at falde i søvn… men men, hovedårsagen er at det virker!!

Det vi har fundet ud af, er at “snuppe” HD videosignalet fra Brian’s D700 og optage det som video! Ja ja ja tænker i så.. Det har man jo kunne gøre i årevis og det er på sin vis også rigtigt. men vi har bare fundet ud af at optage direkte på et bærbart medie og kvaliteten er sublim! Se mere i videoen nedenunder.

Vi var selv meget overraskede over at se den kvalitet det kunne producere. Vi kunne faktisk ikke se forskel på om det var HD video fra mit D7000, eller liveviw HD video fra Brians D700. Hva’ laver Nikon lige? Hvis det har været muligt at optage video på sit dlsr i så lang tid, i så god kvalitet med så få midler, hvorfor dælen har de så ikke gjort det  noget før?

Nå men det er ihvertfald sindsygt cool og vi skal nok smække en tutorial sammen på de forskellige komponenter når jeg lavet en bedre samlingstegning. I kan godt glæde jer!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Søren Skovsgaard april 1, 2011 - 10:27 am

Ihh… glæder mig til at komme hjem og se videoen fra det indlæg på denne unikke dato. Desværre skal der lige laves lidt arbejde hertil formiddag, men så står eftermiddagen også på kig på min nye IPad2 og en tur til Goecker, som nok ender med en af de store investeringer 14-24 + 24-70. Og de her ting har ikke noget med datoen at gøre.
Det kan kun blive en god weekend.

Besvar
Jimmi Larsen april 1, 2011 - 12:51 pm

Hvis det er en Aprilsnar så kommer jeg aldrig tilbage…..

Besvar
Michael Nielsen april 1, 2011 - 2:40 pm

Ha ha ha Jimmi, er det pga. min kommentar på din egen blog at du nu bliver i tvivl ??

Besvar
jimmi Larsen april 1, 2011 - 3:00 pm

Jeg kom bare lige til at se datoen på min telefon 1. APRIL. Åhhh nej
Da jeg ikke det fjerneste forstand har på print, har jeg ingen mulighed for at vide om det faktisk kan lade sig gøre så nemt.
Hvad tror du i??

Besvar
Daniel Maigaard april 1, 2011 - 3:16 pm

Top nice, god joke 😉

Besvar
Profil: Mads (Digital tryllekunstner): FotoMalia december 7, 2014 - 12:18 pm

[…] at han skulle ligge og sove med han computer, da det ofte er sådan vi ser ham. Se bare tilbage til denne video. Det kom vi alligevel hurtigt fra og besluttede os i stedet for, at han, ligesom Kasper og jeg, […]

Besvar

Smid en kommentar til os