Photokina – En snak med Nikon

af Jakob Kjøller

Nogle gange, er det bare meget lettere, at lade andre snakke for en. Så det har vi gjort denne gang.

I første omgang er det Nikon der har ordet på Photokina.

Hvad har Nikon at sige på Photokina?

Nå ha, jeg sad og så Nikons presse event på Photokina, og jeg havde da uden tvivl ønsket mig, noget andet end action cams. Dog er jeg lidt forelsket i Keymission 360, så den håber jeg snart kommer i butikkerne.

Men det ændre ikke ved, at der i tiden op til Photokina er kommet en del nye ting, og dem fik vi endelig lov til at pille lidt ved.

Simon har sat 3 (4) stykker af det nyeste grej sammen, og ja, det kriblede lidt i fingere på mig, og varmede om mit iskolde speedlight hjerte, da jeg fik lov at lege lidt med et D500, med et 105 f/2.8 og SB-5000 med tilhørende radio trigger.

[youtube]https://youtu.be/9Vu75il3QVw[/youtube]

Havde det ikke været for de fire store gorillaer af vagter, der stod lige uden for synsvinklen, havde vi da også snuppet grejet, og var købet hurtigt ud af messen, for det trigger system er godt nok smart 😉

P.S. Husk at følge vores youtube kanal, da nogle af tingene kun kommer der: https://www.youtube.com/fotomalia

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Lars oktober 13, 2016 - 9:26 pm

Njarhhhh, fokuspunkterne sidder altså ikke helt ude i hjørnerne, Theis! Men det ER super lækkert med den relativt store dækning!

Besvar
Theis oktober 19, 2016 - 8:21 am

Hvis du kommer fra andre kameraer så føler man godt nok de er helt ude i kanterne. Selvfølgelig kan du måle afstanden, men det er markant bedre end på andre kameraer 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os