Og vinderen er…

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi klar til at afsløre hvem der løb af med sejren i vores store fotokonkurrence!

Tjek det ud!

 

SVÆRT VALG

Som vi var inde på i vores top 5 indlæg, så har det været rigtig svært – svært, tildels fordi der var mange gode billeder, men også svært fordi dommerpanelet tolkede temaet “stabilt” lidt forskelligt.

Af de syv dommere var der seks som havde hele to af de fem billeder med. OK, det lyder lidt for kompliceret. Det prøver vi igen.

Alle Fotomalia dommere udvalgte fem billeder. De fem med de fleste billeder udgjorde top-5 listen som vi offentliggjorde i sidste uge. To af disse fem billeder var blevet valgt af seks ud af de syv dommere. Det var klart at ét af de to skulle vinde. Den syvende dommer var Jon Detlefsen, og han havde hverken det ene eller det andet billede i sin top fem.

Så de deks dommere valgte hver deres favoritbillede af de to. Det kom vi overhovedet ikke videre med. Det blev uafgjort: 3-3. Hvad nu?

Jamen, Jon havde ikke strmt endnu, fordi han ikke havde haft hverken det ene eller det andet billede med. å det var Jon der endte med at smide den tunge sidste stemme ind og så blev afgørelsen truffet.

(Trommehvirvel)

 

VINDEREN

Vinderen af FotoKonkurrencen “Stabilt” er:

Fotograf: Casper Fogh Larsen

Foto: Casper Fogh Larsen

 

Casper løber altså med sejren, og det betyder altså også at han løber med den eftertragtede præmie fra ActivFoto (stor tak til dem for at lege med) og ikke mindst æren af at kunne kalde sig vinder af FotoMalia’s fotokonkurrence!

3-legged-thing

 

Den eftertragtede præmie var dette lækre stativ fra 3-legged things (Sponsoreret af ActivFoto)

 

ET PAR ORD FRA DOMMERPANELET

Theis
Som Brian har skrevet ovenfor så var det lidt forskelligt hvordan vi så på fortolkningen af temaet.

Jeg holdt til den del som satte billedet her på første pladsen. For mig stod det ud fra de andre i både form, farver og motiv.
Der er små ting som man kunne have ønsket ændret, men alt i alt et super fedt og lidt anderledes billede.

Billedet er stabilt, men indeholder samtidig en masse bevægelse. Stabilet i kraft af vægge og perron, men også stabilt i kraft af at undergrundsbanen gang på gang på gang suser forbi. Det stabile transport middel, som hverdag flytter millioner af mennesker i storbyer verden over.

Farve paletten gør det rigtig godt og det popper fint på skærmen og ville helt sikkert også gøre det på et print. Et billede som dette er en af dem man skal printe på alu. bag akryl så man det virkelige popper i farver og kontrast. Så Casper du må ind og have bestilt et stort print og have dit vinder billede op på væggen.

I mine øjne en klar vinder i vores konkurrence hvor mange gode billeder deltog.

Jakob

Det var uden tvivl et af de billeder der stoppede mig med det samme. Groft sagt kan man sige, det er lavet før, men kombinationen af farverne og formerne gør at jeg blev meget betaget.

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, hvor man skal kigge hen, da Casper fører en pænt igennem billedet. Selv igennem toget kan man se formerne, og det giver for mig et interessant billede. Jeg kunne også godt forestille  mig, at det måske har taget nogle forsøg, og derved ikke “bare” er et snapshot, men et produceret billede.

Normalt er jeg ikke til røde farver, men når de er brugt godt, så er jeg vildt med dem, og her virker det rigtigt godt, og er med til at styre billedet.

Overall et rigtigt godt billede, der er lækkert at se på.

 

TAK TIL ALLE

Til slut vil vi gerne takke alle dem der har deltaget, det har været en fornøjelse at kigge alle jeres billeder igennem.

Hvis i er heldige så dukker der måske lidt input op til de andre billeder i en senere post 🙂

Vi håber du vil lege med igen en anden gang!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Michael B. Rasmussen november 13, 2015 - 10:19 am

STORT tillykke til Casper herfra, må også sige at det var et af mine helt kalre favoritter i konkurrencen. Det er virklig en velfortjent første plads.
God weeken til jer alle.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 13, 2015 - 10:20 am

God stil at give et skulder klap – det kan vi li! 😉

Besvar
Casper F. Larsen november 13, 2015 - 7:33 pm

Hold da op hvor fedt! Er super glad for at have vundet i blandet alle de flotte billeder, der var med i konkurrencen! Og tusind tak for alle de pæne kommentarer og konstruktiv kritik fra dommerne og andre herinde.

Og til info for dem der er interesseret, så er det taget i den tyske metro i Berlin. Jeg havde et 70-200 f/2.8 uden IS eller stativ med rundt i Berlin, og da jeg så det sted der, var jeg fast besluttet på, at det skulle være det. Så efter at have sat mig ned midt i blandt alle de undrende mennesker og skudt en del skud, fik jeg det ønskede billede.

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 14, 2015 - 1:54 pm

Tillykke med sejren! Og lækkert billede!

Besvar

Smid en kommentar til os