Top 5 i fotokonkurrencen STABILT

af Brian - fotomalia.dk

Så er vi klar med top 5! Hold nu op det var nogle fede billeder, og det har været næsten umuligt at vælge nogen fra, men nu er top 5 fundet og så er spørgsmålet jo bare om du er blandt?

Tjek top 5 i dagens indlæg!

 

SVÆR UDVÆLGELSE

For en uges tid siden sluttede vores store fotokonkurrence her på FotoMalia, og det betød selvfølgelig at vi skulle bedømme alle de indsendte billeder, og finde vores vinder!

Det er altid svært at skulle være dommer i en fotokonkurrence, specielt når alle de indsendte billeder er af top kvalitet – vi må sige vi er imponeret!

Men vi har kigget nøje på billederne, vurderet hvordan vi syntes de passer ind i det valgte tema, vurderet om billedet er teknisk veludført og ikke mindst kigget på om billedet har noget at byde på – altså om det har vækket noget i os.

Fem billeder endte med at stå tilbage – dem finder du lige her!

 

Først og fremmest, stort tillykke til de 5 udvalgte – en af jer løber om få dage med sejren, og ikke mindst den lækre præmie!

Om blot et par dage er vi klar med en vinder, så kom endelig forbi igen og tjek ud hvem det er der løber med sejren..

Hvad siger DU der ude, hvilket billede er din favorit?

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Michael B. Rasmussen november 3, 2015 - 8:11 pm

Waouw er du gal nogle gode skud, konkurrencen er virkeligt tæt. Har valgt min favorit ud 😉 og er pisse stolt af at være kommet i top 5.

Flot arbejde alle sammen.

Besvar
Og vinderen er... - FotoMalia november 13, 2015 - 10:07 am

[…] (november 13, 2015 10:07 am) FSnaps – Oktober (november 8, 2015 11:09 am) Top 5 i fotokonkurrencen STABILT (november 3, 2015 6:53 pm) Fotomalias Brian Rasmussen bliver Årets Danske Naturfotograf […]

Besvar

Smid en kommentar til os