Nyheder fra Wacom

af Mads - fotomalia.dk

Hej med jer – vil bare lige dele et par lækre nyheder fra Wacom

Wacom laver jo en luksus-serie som hedder Cintiq. Det er trykfølsomme skærme, som jeg kun tør drømme om at komme til at arbejde med en dag. Jeg har en kollega, som er så heldig at sidde ved en Cintiq og jeg har kun prøvet den i 2 minutter – men tør ikke sidde ved den længere, da jeg er bange for at jeg kommer til at bruge alt for mange penge, når jeg kommer hjem!

Cintiq


Nu har de så været så onde at smide en ny 24″ Cintiq på gaden. Jeg tror det er nemmest for jer at forstå, hvor lækker en gadget det her er, ved at se deres promo-video herunder

Hvis du har lyst til at læse mere – så kan du se det lige her

Inkling


En anden rigtig fed gadget fra Wacom er denne nye “Inkling” Det er en pen som optager, hvad du tegner på papir. Med et klik på modtageren laver den automatisk et nyt lag – det er da for blæret! Tænk på at man ikke skal til at scanne sine skitser, men i stedet kan arbejde videre med dem på computeren når man kommer hjem – sejt!

Igen vil jeg ikke rode mig ud i alt for meget læsning – da videoen her, forklarer det hele:

Og igen et lille link til denne superfede gadget.

Afslutningsvis vil jeg bare lige informere om, at jeg har fødselsdag den 5. maj…

Ha’ en dejlig weekend!

Relateret indlæg

13 Kommentarer

Brian - fotomalia.dk september 16, 2011 - 8:12 am

Grrrr hvorfor har man ikke en million til nyt grej – om dagen!

Besvar
Freelance grafiker oktober 2, 2011 - 2:09 pm

Nu er det jo ikke en million det koster, mon ikke du kan skrabe lidt sammen til dette vidunder 🙂

Besvar
Christian Holm september 16, 2011 - 9:29 pm

jeg hader penge……………………………………

Besvar
Brian - fotomalia.dk oktober 4, 2011 - 10:28 pm

Hej Christian,
.
Tak for din mail, jeg har modtaget den, og jeg vil lige kigge lidt nærmere på appen, så tak for henvisningen.
.
Jeg skriver her da jeg ikke kan svare på din mail?

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 17, 2011 - 7:36 pm

Jeg elsker penge!! Men jeg hader ikke at have nok.. Men uanset hvad man tjener, er det aldrig nok. Ens forbrug og ambitioner stiger med indtægten.

Besvar
Christian Holm september 22, 2011 - 7:13 pm

Det er det jeg mener

Besvar
SarahF september 17, 2011 - 8:41 pm

Den er sku da meget sej. Jeg er bare bange for, at man hurtigt får ondt i nakken og skuldrene af at arbejde med den i lodret position.

Besvar
Mads - fotomalia.dk september 18, 2011 - 6:33 pm

det tror jeg du har ret i – men man vil nok bare justere den, til den vinkel som passer en bedst. Hvis man arbejder med den i lodret position, så er man også selv skyld i de følgeskader der kommer af den arbejdsstilling.

Besvar
Theis Poulsen september 22, 2011 - 8:10 pm

Den er så fed den 24″ kæft den måtte godt komme hjem på mit bord og stå 🙂

Har tidligere brugt deres 21″ 4:3 og allerede dengang havde dit et super nice produkt.

Så vidt jeg kan se er der dog en grimmer fejl ved den 24″ udover prisen 🙁 Den kan vist ikke dreje i ledet kun vippe og flyttes op og ned. Mangler et led så den kan drejes i højformat og ligges på skrå.

Besvar
Christian Holm september 22, 2011 - 8:53 pm

Kære Julemand! I år har jeg………….

Besvar
Freelance grafiker oktober 2, 2011 - 2:07 pm

Yes, endeligt noget jeg kan bruge.. Ud og købe en med det samme..
Nogen af jer som har bestilt den endnu?

Besvar
Christian Holm november 9, 2011 - 6:59 pm

Hey mads forleden faldt jeg over Kworld Kanvus Note A4 er den ikke lidt smartere en inkling

Besvar
Ida februar 18, 2012 - 1:34 pm

Hej Mads. Har du købt Wacom Inkling? Jeg kan nemlig ikke finde den nogle steder, hverken i butikker eller på nettet/dk at de har den på lager. Hvordan får man fat i den hurtigst muligt. Jeg har lige været i eplebutikken – brænder for at prøve den i dag, men det kan ikke lade sig gøre.

Besvar

Smid en kommentar til os