“Lykken er lunefuld” af Tina Kragh

af Jakob Kjøller

I sommers dumpede Tina Kraghs fotobog “Lykken er lunefuld” ind af døren, den handler i korte træk om Tinas sammenbrud, fra at være et helt almindeligt fungerende menneske og til at alt bare knækkede.

Tina har tideligere været T-Dags blogger her på FotoMalia, hvor hun snakker om sit projekt, samt viser en del af dem. Jeg vil anbefale at du tager et kik på dem lige her: https://fotomalia.dk/t-dag-med-tina-kragh-kristiansen-fotografi-som-terapi/

Men anyways, her kommer videoen, og jeg kan godt afsløre, at jeg syntes det er et dejligt lille personligt projekt 🙂

Er du interesseret, kan bogen købes hos Saxo.com eller direkte hos forlaget BOD.com

Besøg Tinas website og se mere af hendes arbejde her tinakragh.dk

I facebook gruppen Danske Fotografer har vi i Januar 2021 emnet “Tilstand”, og den der rammer billedet bedst, vinder min anmelder kopi. Så hop ind i gruppen og læg et billede op med tagget #januar2021tilstand 🙂

Relateret indlæg

1 Kommentar

Tina Kragh januar 13, 2021 - 9:21 am

Kære Jakob
Tusind tak for din flotte anmeldelse af min bog Lykken er lunefuld… !
Jeg har indtil videre solgt 102 bøger, men som sagt og skrevet er jeg meget interesseret i at sælge flere, for jo flere bøger der bliver solgt, des flere penge går der til Landsforeningen SIND, som jeg donerer halvdelen af overskuddet fra salget af bogen til.
Du kan læse mere om SIND på:
https://sind.dk/
og artikler om mit projekt med bogen og det at bruge fotografi som terapi på min hjemmeside:
https://tinakragh.dk/lidt-om-mig

Tak fordi I lyttede og læste med!
KH Tina Kragh 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os