Lidt nyheder fra Adobe Lightroom Classic

af Jakob Kjøller

Tilbage før sommer, kom der en, fra min siden af, længe ventet ændring i Lightroom Classic.

Har du overset den? Det gjorde jeg nemlig.

Nyheder i Adobe Lightroom Classic (LR)

Som noget nyt, har vi nu muligheden for at fjerne presets fra developer modulet i LR, fordelen ved denne opgradering, er at vi nu gerne skulle få liiiidt bedre hastigheder, når vi bruger developer modulet.

Jeg er glad, hvad med dig?

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Steen Brølling august 20, 2018 - 5:15 am

Hej Jakob…

Hvis du ønsker bedre software-renderings-hastigheder i dit flow, burde du overveje at skifte boldbane fuldstændigt, og skifte til et Linux-baseret styresystem. Så får du også (kan i hvertfald få) større og bedre muligheder for at redigere/manipulere dine billeder.

Adobe er altså IKKE det eneste fornuftige billedmanipulationssoftware på markedet.!! Jeg sir’ det bare 🙂

Besvar
Jakob Kjøller august 20, 2018 - 7:01 am

Hey Steen

Jepper, ved godt der er andre fisk i vandet end Adobe 😉

Jeg bruger også Capture One, men som med alt andet, forskellige værktøjer til forskellige opgaver.

Jeg kørte faktisk en Debian i en periode (magtede ikke Windows Vista), dog brugte jeg meget tid på at finde drivere og få mit HW til at virke, så jeg valgte en mainstream løsning.

Besvar

Smid en kommentar til os