Kollega sætter testikler på spil…

af Brian - fotomalia.dk

I dag fik jeg igen prøvet kræfter med den danske verdenspresse, da min kollega udfordrede mediernes testikelknusende monster!

Det skal dælme gå stærkt, og man skal have styr på stumperne når man skal lave både video og billeder af samme begivenhed…

 

ROCK’n’ROLL & SKUD FRA HOFTEN

Det tog kun omkring 10 minutter, også var det hele overstået – desværre ikke med fiskevenlig “løgsuppe” som resultat.

I dag satte min kære kollega Kristian Sørensen sine testikler på spil, for den fisk de danske medier de seneste dage har kaldt for et testikelspisende monster!

_D4A3696(600)

Pacu’erne i regnskoven er ikke en lille  fisk – men med en kampvægt på “kun” 20 kg vejer de kun en tredjedel af arapaimaerne.

 

For at slå et slag for den nøddespisende (valnødder – ikke mandenødder) fisk, og for at fastslå, at de ikke er et testikelspisende monstre, tog Kristian i dag en svømmetur hos pacuerne – en begivenhed der i stor stil blev dækket af den danske medieverden.

_D4A3444(600)Der var mødt masser af nysgerrige mennesker op, for at se om Kristians nødder skulle  knuses på landsdækkende TV.

 

Mit job var selvfølgelig at lave billeder af begivenheden, men da flere af net-aviserne havde et ønske om video, skulle jeg også producere dette. Så for at få det hele med havde jeg både gang i den lille GoPro, og lavede samtidig både billeder og video med den “lidt” større D4.

_D4A3564(600)

Da Kristians evner som fisk er ret begrænsede, endte han med at hvirvle en hel del partikler op, hvilket gjorde fotoopgaven en anelse mere kompliceret.

 

Her på FotoMalia har vi jo længe vidst, at Kristian er støbt med en jernmand i maven, det beviste han til fulde sidste gang vi havde ham i vandet – men i dag var der vist ingen fare for at komme til skade.. 😉

Billeder og video er allerede dukket op på flere af netaviserne, men det bliver spændende at se, hvor mange der rent faktisk vælger at køre historien til ende, da udfaldet jo nok var lidt mindre dramatisk end medierne kunne have håbet.

Skærmbillede-2013-08-09-kl.-15.01.32-(2)Det er dejligt at se at det stadigt er muligt at udnytte “agurketiden” med gode historier 😉

Som altid var det sjovt og lærerigt at lege pressefotograf for en dag, og jeg kan kun konkludere, at man må have respekt for dem der gør det til dagligt, for hold nu op, hvor skal man arbejde hurtigt – specielt når der også skal produceres video.

 

LINKS

Her smider jeg lige links til nogle af dem der ente med at bruge mine billeder og min video.

Tjek min video på DR! (klippet af DR)

Randers Amtsavis (abonnement påkrævet)

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Kurt Hansen august 9, 2013 - 3:41 pm

Lavthængende genitialer har givet mine cojones mange prygl i tidens løb, mestendels fordi jeg næsten altid står med et ben i hver lejr. At få bollerne ædt rå af en fisk, må være forbeholdt masokister, men det giver ganske givet makkeren nogle gode farveoptagelser 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 11, 2013 - 7:31 pm

Ha ha ha.. Ja jeg skulle heller ikke nyde noget – men har faktisk også svømmet med dem en del gange, og de er meget flinke…

Besvar

Smid en kommentar til os