Ugens Billede Uge 32

af Brian - fotomalia.dk

Det er søndag, og det betyder at vi skal tage et kig på ugens billeder – jeg har kigget, vurderet, og fundet mine favoritter!

Ville du have valgt på samme måde?

 

LÆSERNES GALLERI

I kender rutinen, så lad os da bare tage et kig på de udvalgte læserbilleder! Jeg har som altid valgt tre billeder ud. Det er billeder, som for mig ramte plet, og gjorde noget specielt for mig – dette betyder nødvendigvis ikke, at det er de bedste billeder, de ramte bare mig.

I denne uge var der ingen tvivl om, hvem der skulle løbe afsted med den eftertragtede førsteudvælgelse  – Theis viser her, hvordan det skal gøres – og i overbevisende stil.

Der er jo en fest på dette billede, farver, energi og fototeknik går her op i en højere enhed for at fortælle en klar og tydelig historie, som underbygges af de glade mennesker der er med – super fedt.

Stort tillykke det Theis, vedudført og lækkert – til trods for, at pigen/damen i højre side måske vil være lidt ked af, hvad vidvinkelobjektivet har gjort ved hendes ansigt (mon ikke det var det Jesper mente i hans artikel om HeadShots)

uge32_fest_farver_theis-dk-8a1d4df0d7e7a1df9ffc547333591c94f4b044d7

Uge 32 – Super koncert stemning med fest og farver – www.theis.dk

 

Der var heller ikke meget tvivl om billede nummer to, men her er historien ikke helt lige så skarpskåret. Johnny, jeg mangler lige lidt fokus (ikke skarphed) på teltet og kajakerne de forsvinder i den fantastiske himmel – ØV

Hvis jeg skulle give et “råd” til billedet, så tror jeg at jeg ville have haft lidt lys på de elementer som udgør historien – det kunne være ved hjælp af lidt flash eller måske en kraftig lomme lygte, eller måske du bare kan hente en lille smule i post. Jeg syntes som sagt det er et top lækkert billede, med masser af stemning, men der mangler lige det sidste for at historien brænder helt igennem!

Johnny, tillykke med billedet.

dsc_6541mini-3d6ed0329b4ce4124e0f63f38d2e3dec10eff657

Uge 32 – Camping – Johnny Kristensen

 

Det sidste udvalgte billede i denne uge var lidt sværere, der var mange jeg syntes der lå tæt, og jeg havde faktisk lidt svært ved at vælge, men til sidst faldt valget på Per’s billede.

Per, det er et dejligt billede du deler, og det fortæller en dejlig historie om sommer, der er nogle gode farver i boblerne, og en god koncentreret stemning fra pigen. Desværre syntes jeg at baggrunden roder alt alt for meget, og jeg tror at jeg ville have brugt den lave blænde på f/1.8 som dit objektiv tillader.

Et laver blændetal havde forstærket “fokus” på det som er historien, og baggrunden havde været meget mere “ryddelig” – men billedet holder stadig!

Per, tillykke til dig!

bubbles-35a3a83f7209f293a9f12da1c12939ab4eb9ba77

Uge 31 – Web colours – Johnny Møller

 

Det var ugens udvalgte – tak til alle jer der legede med, vi håber I er klar på en uge mere, og at der i denne uge er endnu flere der vil give den gas!

Som sagt, så var det sygt svært kun at vælge tre i denne uge, og derfor vil vi opfordre til, at I tager et kig på hele galleriet for uge 32 lige her – vi mener det, GØR DET!

VIL DU VÆRE BLANDT DEM DER BLIVER SET?

Har du lyst til at lege med? Det eneste du skal gøre er, at uploade dit billede herunder, så er du en del af FotoMalias “Læsergalleri” – Men husk, kun et billede om ugen, så det handler om at vælge det fedeste 😉

 

HUSK AT ANGIVE

Uge # – Billede Titel – Dit Navn/evt. Web

[ngg_uploader id=67]

 

ALT DET MED SMÅT

Nu ved vi jo allerede, at vi har verdens bedste læsere, og vi ved at I laver nogle rigtig fede billeder, men hvis der skulle snige sig noget ind i galleriet, som vi ikke syntes høre hjemme, pga. manglende kvalitet eller upassende indhold, så forbeholder vi os retten til at slette uden varsel.

 

BILLEDER FOR UGE 33

[nggallery id=67]

Hvis du mod forventning ikke kan se det billede du har uploaded i galleriet herover, så smid lige en kommentar, så ser vi lige om der er gået noget galt i maskinrummet!

 

BRIAN’s BILLEDE UGE 32

Jeg måtte en tur i arkivet for at finde ugens billede i denne uge, ikke fordi jeg ikke har lavet noget, men fordi jeg har glemt mine billeder på jobbet – sorry – derfor må I “nøjes” med et gammelt billede af en lækker lille næsehornshugorm.

_D7A7514

Næsehornshugormen bruger sin kamuflage til at gemme sig i skovbunden, og overrasker på denne måde sit bytte!

Det var alt for nu, tak til alle der har leget med, og jeg glæder mig allerede til at se, hvad I har at byde på i den kommende uge!

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Johnny august 11, 2013 - 4:13 pm

Heysan

Tak for kommentaren på mit billede Brian, kan sagtens følge dig. Og er sikker på at det ville ha’ været endnu bedre med lidt mere lys. Grunden til det iøvrigt er mørkt er at der sidder en og stikker hovedet ud af teltet 🙂 og det ville smadre billedet helt hvis det var belyst 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 11, 2013 - 7:36 pm

He he – ja hvis personen ødelægger billedet, så er der ikke andet at gøre 😉
.
Tak for din deltagelse!

Besvar
Per Bay Simonsen august 13, 2013 - 12:03 am

Hej Brian

Tak for valget 🙂

Jeg er enig i dine kommentarer – jeg har lagt en PS’et version på Flickr (se link) med de rettelser du foreslog. Jeg tog billeder af børn der legede fangeleg i skyggen, og var ikke sat op til at tage billedet i modlys – havde ikke lige åndsnærværelse til andet end skyde 4 billeder af boblerne.

Lesson learned 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 14, 2013 - 7:29 pm

Fedt at høre at det kunne bruges, – jeg kan ikke se linket??
.
Kender godt det der med at det går lidt hurtigt nogen gange 🙂

Besvar
Per Bay Simonsen august 14, 2013 - 7:41 pm

Hej Brian

Linket ligger under mit navn – du trykker bare på det – jeg har sat det som min hjemmeside 🙂

Besvar
Per Bay Simonsen august 14, 2013 - 7:57 pm

Altså i den oprindelige kommentar 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 15, 2013 - 10:09 pm

Ahh – ja det giver jo mening..
.
Og det gav lidt mere ro, det fungere langt bedre – og flot PS arbejde, jeg kan slet ikke se at du har masket hende ud – hvis det er sådan du har gjort det!

Besvar

Smid en kommentar til os