Juryen voterer!

af Brian - fotomalia.dk

Vi er i fuld gang med at kigge alle de lækre billeder igennem, fra konkurrencen “at fortælle en historie” og vi forventer at være helt klar med en vinder imorgen.. Meen det er faktisk ikke en helt nem sag at vælge en vinder, for hold da op der er mange billeder med denne gang, og der er virkelig nogle fede i mellem.

De sidste seks

Vi har indtil videre skåret billederne ned til fem seks – og dem præsentere vi lige en gang til. Imorgen vælger vi så den endelige vinder, som bliver overbruset med hæder og ære, for slet ikke at snakke om diplomet! nå ja også er der et eller andet med en præmie..

Billederne er sat ind i fuldstændig tilfældig rækkefølge

Billede 1

 

Billede 2

Billede 3

Billede 4

Billede 5

Billede 6

Det var de fem seks som vi har valgt at lade gå videre til “finalen”

Det er selvfølgelig frit for, om man vil forsøge at have indflydelse på vores endelige valg, og vi ser gerne kommentarer til de sidste fem seks finalister, dette er jo også en oplagt mulighed for jer at give jeres synspunkt videre til de sidste fem seks!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Brian marts 5, 2011 - 3:56 pm

For fanden Kasper… du må ikke deltage – jeg ved godt at du gerne vil have det diplom, men det får du ikke, det er ikke til dig…

Besvar
Kasper - Fotomalia.dk marts 5, 2011 - 4:38 pm

Hvad snakker du om!?! Jeg deltager da ikke… Hvis du snakker om det som …. øøøh Hans Hansen har taget, så ligner det godt nok mig, men det er det altså ikke…! Og jeg synes faktisk at det er det bedste billede, alene lyslægningen er jo uden sidestykke!

Besvar
Jeppe Knudsen marts 5, 2011 - 9:45 pm

Jeg kan godt lide billede 3 – Hvad sker der? Jeg er nysgerrig!

Besvar
Johnny marts 6, 2011 - 9:44 am

Billede nr. 2 hel klart det der er min favorit. Det er for mig det der giver mest stof til eftertanke, og det fortæller en meget rammende historie.

Besvar
Jesper Elgaard marts 6, 2011 - 10:36 am

Stærkt heat. Nr. 6 er et rigtigt godt billede.
-Jesper

Besvar
Jesper Schjødt marts 6, 2011 - 12:59 pm

Gode billeder, men billed nr. 3 er der der, gør mig nysgerrig og tankefuld. Bare man ser det, begynder man at brygge historier om det. ikke dårligt 😉

Besvar

Smid en kommentar til os