Det jul, det cool – Ønskelisten

af Jakob Kjøller

Det skete i de dage i november engang,
at de første kataloger satte hyggen i gang.

 

JA, VI KAN IKKE KOMME UDEN OM DET

Det er tiden for nisser, marcipan, chokolade, flæskesteg, julekalender, gave ønsker, bytte mærker, og ikke mindst er det tiden for en af mine ynglings sange (som jeg kan høre året rundt) MC Einars “Jul, det er cool”.

Og om man vil det eller ej, vil vi se et overflod af grønne, røde og hvide farver, med et tilpas drys af glimmer og pynt.

 

DET DER MED GAVER

Jeg er gift, og ved derfor at jeg får en anmodning om gave ønsker, og muligvis også en fra min mor. Det er så nemt, jeg ved hvad jeg ønsker mig!!

Nemlige et Hasselblad CFV-50c digitalt bagstykke til mit gamle Hasselblad 503cw.

cfv50c-side1600x1120Klart nr. 1 på min ønske liste

 

Men jeg kender kender både min hustro og mor, så selvom jeg er deres ynglings Jakob, så får jeg svaret, “Ahh, kan du ikke finde noget til under 100.000 kr??”.

Nu tænker jeg jo, hvad er penge imellem familie der virkelig elsker hinanden, så jeg har et backup ønske…

Et Leica M-P med et 35 mm f/1.4 glas (værdi små 80,000 kr), det ønsker jeg mig næsten ligeså højt, og det ville også kunne vise at de elsker mig.

LEICA-M-P-WINDOW

Leica står nok på de fleste fotografers “Oneday maby” ønskeliste

 

Men jeg kender sandheden, og de elsker mig, på ingen måde SÅ højst, faktisk bliver jeg nogle gange bekymret for om jeg overhovedet er værdsat. Skal det være på den måde, jamen så er der Nikons 300 mm f/2.8, det koster kun 41,000 kr, der må de da kunne være med!!!

Nikon-300mm-f-2-8

Alle kan bruge en god, lys stærk tele 🙂

 

Men ak og ve, de vil kigge opgivende på mig, og snakke noget om lotto, og at de ikke har vundet endnu – som alle andre år, så må jeg tage til takke med sokker fra mor og underdrenge fra konen…

 

MEN MEN MEN.. DET ER JO BARE MIG!

Dine juleønsker er jo noget helt andet – For i år kommer FotoMalia’s absolut største succes tilbage – JULEKALENDEREN!

I JULEKALENDEREN kan det jo være at et af dine ønsker kommer til at gå i opfyldelse – Så hvad står der på din ønskeseddel?

Vi vil selvfølgelig gerne høre alle dine ønsker, også det vildeste du har, men præcis som med min mor og kone, så er ønskerne jo nød til at passe med julebudgettet fra vores julesponsor ActivFoto – De har lagt et flot jule budget, så ønskeseddelen må indeholde julegaveønsker op til kr. 4000,- og nisseadvents gaver op til kr. 500,-

Vi her på fotomalia.dk håber du vil lege med, jo flere ønsker og lækkerier vi kan komme på, jo nemmere bliver det at finde den rigtige præmie!

 

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mette Bülow Andersen november 21, 2015 - 8:27 pm

Men ved du så hvad du giver din kone? Eller din mor? 😀 Og kunne du finde på at give dem en julekalender? 🙂

Besvar
Jakob Kjøller november 22, 2015 - 2:12 pm

De få så rigeligt af mig, i det daglige 😉

Men ved aldrig, måske hvis de opføre dig ordentligt 😀

Besvar
Anja Robanke november 22, 2015 - 8:13 pm

Nu fik jeg skrevet noget med, at jeg ønskede mig en dag med Brian og dyrerne sammen med et kamera i Randers Regnskov…. men der havde jeg ikke lige læst indlægget og jeg kan se det bliver sponsoreret. Så jeg ønsker mig noget, hvor det ikke er specifikt til Nikon 😉 (Jeg er Canon-bruger) Så evt et lækkert GoPro eller lign 😀

Besvar
Poul Jensen november 24, 2015 - 7:28 pm

Jeg læser med stor fornøjelse Jeres indlæg og artikler, mit store ønske er et godt macro objektiv til mit Nikon d7200.

Besvar
Mads Bruun november 25, 2015 - 10:36 am

Uhh, det er jo fedt det her!
Jeg ønsker mig bl.a:
Billingham Hadley Pro taske
Dslr rengørings kit
Canon ex600-rt
Go Pro kamera
Og en masse store CF kort

Det er svært at vente 😉

Besvar

Smid en kommentar til os