Fotokritik – Episode 1

af Theis Poulsen
fotomalia fotokritik

Har du skudt et KÆMPE fedt billede, eller er det noget LORT? Venner og familie giver sjældent ærlig fotokritik. Fotomalia lover at vi giver dig vores hudløst ærlige mening. 

Fotokritik

Vi har flere gange behind the scenes snakket om at det kunne været sjovt at tilbyde billede kritik. Vi er på Fotomalia en god blanding af fotografer som arbejder med vidt forskellige ting. Udover det har vi Mads som er NØRD i photoshop og kan komme efter den dårlige redigering. Kasper…. ja han skyder nok bare os andre hvis vi ikke er enige, men vi må jo tage chancen.

Udfordring

Det her er altså en udfordring til alle jer der sider og gemmer jer bag skærmen derude. Tør du sende et billede ind til Fotomalia og modtage vores fotokritik?

Nu får du muligheden for at få en helt ærlig mening om dit billede. Er det godt eller skidt, er du på vej i den rigtige retning, hvad skal du kigge på.

Hvis du har mod på det, så læs videre herunder.

Er der et emne?

Nej, der er ikke noget emne i denne her omgang. Vi har baggrund inden for meget forskellige genrer så vi prøver lige det hele af på en gang.

Hvordan?

Når nu du har samlet modet til at deltage, hvordan er det så lige du får dit billede med i vores fotokritik?

Det gør du meget nemt ved at sende det på en mail til fotokritik@outlook.dk

Hvad sker der så?

Jamen der sker jo forhåbentlig det at vi modtager dit billede.

Kritikken kommer til at foregå ved at vi nørder kigger på billederne og kommer med vores kommentarer. Vi optager det på video og det hele kommer altså til at foregå råt for usødet. Videoen deler vi med jer her på Fotomalia.dk og ja, resten af verden kan jo også kigge med på det der YouTube halløj.

Kritikken er anonym så vi sidder ikke og råber dit navn ud til hele verden. Hvis du sender et billede ind med vandmærke, ja så er det nok ikke så hemmeligt mere 🙂

Hvem kan deltage?

Jamen det kan alle! Inklusiv dig! Der er åbent for alle, så det er bare med at grave dit bedste billede frem og få det sendt afsted til fotokritik@outlook.dk

Nu er der jo ret mange der læser med her, så selvom du sender dit billede kan vi selvfølgelig ikke garantere 100%, at vi når at få det med. Det kunne jo være vi modtog omkring en million og selvom vi er hurtige som ninjaer (Mads undtaget selvfølgelig), så er det måske mere end hvad vi kan nå.

Deadline!!

Ja hvor hurtig skal du så være? Du skal faktisk være MEGET hurtig til at få fundet et billede frem. Deadline er lørdag 28/11-2015 kl. 12.00

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os