jeg vidste det!

af Brian - fotomalia.dk

Idag er det tid til et lille tilbageblik, for det viser sig at andre har taget en af FotoMalias gode idéer og nu laver de tykt med gryn på det!

Nå ja og så er der jo lige en låge mere i julekalenderen…

Profil billeder til Facebook

Ja nu er det jo efterhånden ved at være meget længe siden at vi her på FotoMalia fik den fantastiske idé, at der var penge i at lave profilbilleder til Facebook, og det er der en vis fotobutik, der har opsnuset og efterlignet. Det er garanteret derfor, at vi ikke slog igennem, da det jo altid er de store kæder der bare æder de små idérige iværksættere.

Nu kan jeg selvfølgelig ikke vil nævne navnet på fotobiksen da Goecker jo har sponsoreret hovedpræmien til vores julekalender, og det ville være helt galt at give andre spalteplads her på bloggen, men kæden rimer på “clack”.

79 spir! – shit vores pris var da også meget bedre, jeg forstår det overhovedet ikke!

Nå men vi havde da en hyggelig aften med idéen, trods det, at alt håb om nogensinde at slå igennem som Facebook-portrætskaber, nok døde for foden af fotomastodonten! – ØV

Hvis du nu skulle have lyst til at gense vores video og idé og se om du kan finde nogen skjulte links der, så er der selvfølgelig mulighed for det i dagens indlæg, og der er selvfølgelig også mulighed for at smutte en tur forbi det gamle indlæg for at se om der skulle gemme sig noget der! – Man ved aldrig med os.

Jeg syntes sku stadig at vores idé var langt bedre!

Facebook

Nå nok om det…. Er du egentlig blevet medlem af vores facebook-side, det er ret nemt, man trykker bare på dette link og trykker “syntes godt om” – hvem ved hvad der gemmer sig her!

Links

Jeg har faktisk mistet overblikket over hvor mange links vi har gemt, men det skal jeg nok lige finde ud af til i morgen, men der er ét link i dagens indlæg!

Relateret indlæg

14 Kommentarer

Lars Holmgaard december 14, 2011 - 7:47 pm

Fuuuuundeeeeed! 🙂

Besvar
jacob Almtoft december 14, 2011 - 8:11 pm

Hmm det trick har jeg ikke fundet endnu…
Jeg leder videre…

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 14, 2011 - 9:57 pm

Hmm for nem? jeg skal nok gøre det bedre næste gang – Måske det begynder at være lidt udfordrene at finde gode gemmesteder!

Besvar
Lars Holmgaard december 14, 2011 - 9:59 pm

Jeg har et par tips!
.
😉

Besvar
Jacob Almtoft december 14, 2011 - 8:29 pm

Har til gengæld fundet et link til en motocykelhjemmeside???

Besvar
Jacob Almtoft december 14, 2011 - 9:27 pm

Så var den der sku`

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 14, 2011 - 9:58 pm

He he, det viste jeg ikke en gang at jeg havde lavet!?!

Besvar
Jacob Almtoft december 14, 2011 - 10:10 pm

Motorcykellinket kan dannes ved at skrive “bit.ly/” for derefter at tilføje de bogstarver i overskrifterne, der er fremhævet en lillebitte smule kraftigere når man markerer alt 🙂
VDbtF…

Besvar
Jesper Videbæk december 14, 2011 - 8:32 pm

Ha – piece of cake …
.
Jeg synes i skal sagsøge dem. Sådan en lille lokal Apple vs. Samsung retsag. Jeg har lige læst at det er alle pengene værd i markedsføringsomtale. Bare giv dem, de sk*** kopister.

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 14, 2011 - 9:59 pm

Go idé!
.
Nogen der kender en god advokat?

Besvar
Gorm Branderup december 14, 2011 - 8:40 pm

Fundet – dejligt at I kan inspirere erhvervslivet

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 14, 2011 - 10:00 pm

Ja det er da godt at vi kan sætte lidt skub i tingene!
.
Det lader til at den var alt for nem idag!

Besvar
Kim Merrild december 14, 2011 - 11:25 pm

Game over! 🙁 Tror jeg melder fra konkurrencen. Den er for svær og tager for lang tid! Håber i finder en der er højtbegavet nok til at vinde det Pocket Wizard sæt!

Hint! Spørg Mensa om i må kigge lidt i deres medlemskartotek…

Jeg vil i mellem tiden gå på jagt efter herreløse tomme flasker i mit nærområde… der skulle være bedre chance for gevinst! OG er jeg flittig, så har jeg samlet nok flasker sammen til at købe mig et sæt engang i næste uge… 🙂

Held og lykke med konkurrencen og tak for glimrende underholdning, de få gange jeg kunne skrabe jærnesæller sammen til at deltag! 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk december 15, 2011 - 7:58 am

Hej Kim…
.
Jeg er da ked af at høre at du ikke ønsker at deltage i legen mere, vi vil jo helst have alle med, og husk nu på at Mads også poster en gang imellem – så kan alle jo være med.
.
Du er jo også allerede med i lodtrækningen, vi har jo allerede modtaget en del rigtig links fra dig (10 tror jeg) så jeg syntes da faktisk du klare dig ret flot!
.
Jeg håber du hænger i!

Besvar

Smid en kommentar til os