Hvor foto-sej er du??

af Brian - fotomalia.dk

Idag er det igen tid til at optjene noget street!… men i dag skal i ikke gætte en ting, i skal fortælle hvorfor et billede ser ud som det gør. Nu må vi se om den er lige så nem som sidst.

Skyd alt i smadder!

Vi skal tilbage til en lille hyggelig FotoMalia aften for at finde dagens billede, i videoen kan i jo se hvordan billedet er lavet, så det behøver i ikke forklare, men der sker faktisk noget lidt sjovt på dette billede, kan i se hvad det er, og kan i forklare hvorfor??? (Måske er det alt for nemt?)

Kig nu godt efter og tænk lige inden i skriver jeres kommentar (mest møntet på Kasper – efter hans fine timelapse kommentar i går!)

Jeg glæder mig til at se jeres bud..

Mest korrekte og mest beskrivende kommentar løber med “street krediten” – så man må gerne bygge oven på andres kommentare!

Relateret indlæg

9 Kommentarer

Jesper Elgaard maj 31, 2011 - 11:10 am

Det er et æg. Jeg ser skaller, blomme og æggehvide.

Besvar
Frederik Overgaard maj 31, 2011 - 11:55 am

Jeg er også sikker på det er et æg. I midten er hele toppen af skallen, og resten er flækket af, hvorfor der er hvide og blomme ud over det hele.

Det jeg undrer mig mest over er at alt sprøjter op ad, og blommen er smuttet ud af hullet i bunden. Jeg gætter på det er skudt med en luftpistol eller noget i stil med det, da der må være i hurtigt projektil.
Lige over skallen er der ekstra meget sprøjt, så det må være her kuglen ramte, og så er bunden faldet ud på det grundet stødet.

Der ligger også en bund af en skal nede til højre, så det kunne også være skudt herfra..? Så forstår jeg bare ikke sprøjtet i toppen..

Glæder mig til at se hvad det et 🙂

Besvar
Theis Poulsen maj 31, 2011 - 12:13 pm

har ikke kigget meget på det men ja det er æg og kunne se ud til at der er tre på stribe, men igen det er et hurtigt kast, man skal jo passe sit rigtige arbejde 😀

Besvar
Michael Bunker maj 31, 2011 - 2:44 pm

Ohøj Mester…

nu agerede jeg jo behåret bamse på “skyd alt i stykker aftenen” og har lige set på billedet igen og syntes at se følgende….

der er “2” billeder i et.. hvilket jeg tænker er lidt mærkeligt, men grunden kan være at kaspers lyd fidus har udløst 2 X Flash… (men det vil undre mig da den gode Kasper jo er fantastisk omhyggelig med de produkter han laver) og jeg husker ikke fra aftenen af vi havde et sådan uheld,,,

omvendt det kan også være at jeg har fået for mange singapore sling og der faktisk intet sjovt er ved billedet, men jeg bare er lidt småstiv… 🙂

Besvar
Per Vemmelev maj 31, 2011 - 3:12 pm

Jeg kan se 2 æg på billedet – det er muligvis det samme æg. Det er muligvis også roteret 90 grader…. At det er samme æg, med 2 flashudløsninger på, finder jeg som et godt bud.

Besvar
Jesper Videbæk maj 31, 2011 - 3:26 pm

Jep – jeg vil også gætte på noget dobbelt flashglimt.
Sikkert en hardware ustabilitet – det er jo Nikon flashes 😀

Besvar
Theis Poulsen juni 1, 2011 - 11:38 am

Det er sgu den mest sandsynlige løsning jeg har set den er jeg klart med på…

Besvar
Jesper Elgaard juni 1, 2011 - 1:08 pm

Mon ikke grunden til blommen er nederst, er at den er tungere end hviden, og vil lægge sig i bunden, når ægget står på højkant?

To flash glimt hurtigt i træk, er åbenbart nyt for Canon-folk. 🙂

-Jesper

Besvar
Brian - fotomalia.dk juni 1, 2011 - 9:30 pm

Nå jeg må jo hellere komme med løsningen….
.
Der er kun 1 æg, men som der er flere af jer der er inde på, så er der to flash udladninger..
.
Vi kørte denne aften med en lydtrigger der triggerede flashene, og derfo med en forholdsvis lang lukkertid (blub). Årsagen til det ekstra flash glimt, er faktisk fordi lydtriggeren reagere på “skydet” og på der hvor “kuglen” rammer baggrunden.
.
De to flashudladninger eksponere altså to forskellige tidspunkter i “eksplosionen” og dette giver det lidt sjove billede. Det var selvfølgelig helt med vilje og total planlagt
.
Så flot til jer der havde luret det…

Besvar

Smid en kommentar til os