Hvor er FotoMalia?

af Brian - fotomalia.dk

Ja der er sikkert et par stykker af jer der ude der undre jer lidt over hvor vi bliver af…

Nu har vi det godt!

Umiddelbart efter jul gik hele FotoMalia teamet igang med et udvikle en kæmpe, kodyl og ikke mindst enestående maskine der skulle sætte nye standarder for lodtrækning. Under arbejdet var der flere gange knas mellem medlemmerne, og specielt Kasper og Mads røg flere gange i kødet på hinanden, men Brian fik som altid styr på tropperne, og fik løst konflikten.

Efter tusinder af arbejdstimer og flere uger uden hverken søvn, mad eller drikke var maskinen færdig og teamet var klar til at præsentere vidunderet for verdens pressen, men desværre havde Kasper glemt at spænde en skrue omkring momentakslen, der tilføre den flydende Adamantuim til flux capacitor – Ja og så kan i jo næsten regne ud hvad der sker!

BOOM

Det var sku ellers en skam, for det var en virkelig fed maskine, og den var faktisk blevet rigtig flot – heldig hvis nåede Brian at få et enkelt billede under en af test gennemkøringerne

Men men nu er der desværre ikke noget tilbage af maskinen og hele teamet er gået tilbage i tænke boksen for at finde en god løsning til udtrækningen – Mads var inde på at de skulle trække vinderen op af en sæk, men så bankede Brian og Kasper ham igen og nu er alle tre enige om at de skal finde på noget der ligger lidt i mellem de to løsninger!

Teamet har meldt tilbage at de regner med at have en vinder, senest i slutningen af næste uge, og at de forventer at der begynder at komme indlæg igen i løbet af de næste par dage.

Dette indlæg skal ikke ses som en dårlig undskyldning for at hele teamet har været meget hængt op på job med ny indflyttede komodovaran, ustyrligt plastik og bunker af grafiske opgaver, det er faktisk helt sandt det med maskinen!

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Lars Holmgaard januar 10, 2012 - 10:28 pm

Det er sgu helt okay. Ingen stress!

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 12, 2012 - 12:15 pm

Tak for forståelsen, det er jo ikke meget (Kasper og Mads) jeg har at arbejde med!

Besvar
Erik januar 11, 2012 - 10:51 am

Far er ikke sur…. Far er skuffet….

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 12, 2012 - 12:14 pm

Hov hvor blev alle Eriks lodder egentligt af?
.
Kasper har du set dem?

Besvar
Jesper Elgaard januar 11, 2012 - 11:04 am

Der skal være tid til det hele. Ro på. Gør ikke noget overilet. 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 12, 2012 - 12:15 pm

Overilet? det ligger da slet ikke til os!

Besvar
Erik januar 12, 2012 - 12:25 pm

Haha.. Touche!!! 😀

Besvar

Smid en kommentar til os