Den 24. december…

af Brian - fotomalia.dk

Hmm hvad er det nu det er for en dag det er i dag? Sker der ikke et eller andet helt specielt i dag – eller er det bare mig…?

Nååå Ja, det er jo FotoMalias store gaveregn dag i dag!

Så skal vinderne findes!

Jeg har glædet mig til denne dag i hele december, for vi har en stor overraskelse, som er sprængfyldt med fotosjov, og jeg håber i synes det er lige så spændende som vi synes!

Jep overraskelsen er lige så sprængfuld som et æg der bliver ramt af en kugle! – mere om det længere nede!

Første del-præmie

Der er vel ikke nogen grund til at trække pinen ud, vi har jo nok alle sammen en lille smule travlt, derfor tror jeg bare at vi starter med de første to præmier!

Den første delpræmie blev ud-loddet i indlægget den 4. december, hvor konkurrencen gik ud på at fortælle noget om Exif-data! Der var flere gode bud, men vinderen blev uden tvivl i vores sind Lars Holmgaard, for hans meget  indsigtsfulde kommentar, som gør os alle meget rigere på livet, og lidt klogere næste gang vi skal croppe vores nøgen billeder!

Lars du er selvfølgelig vinderen af den eftertragtede 3-bener som er på vej til dig lige så snart vi får din adresse!

Anden del-præmie

Her var der også rigtig mange gode bud, men faktisk var der overvejende enighed om at det var storbranden i Randers nord der gjorde at vi var nødt til at flytte location.

Faktisk flyttede vi først da der kom en vagtbil og og spurgte om vi ikke havde hørt luft alarmen! Det havde vi, meen vi var jo liiige igang med at tage billeder – og så må giftrøg jo vente. Vagtmanden syntes ikke at dele vores holdninger, og vi kørte derfor mod T-Hansens pakeringsplads (godt set jacob!) i Randers syd!

Nå vi skal have fundet en vinder og derfor vi har trukket lod og besluttet at det skal være Søren der vandt for hans humoristiske og gennemarbejdede svar (se her) der som mange af jer andre hentyder lidt til at det er os der har startet branden – hvilket selvfølgelig er fuldstændig udelukket da der hverken var brugt sprængstof, artillerigranater eller flitsbue til antændelsen.

Der er også et top lækkert 3-ben på vej til Søren, lige så snart vi har modtaget hans adresse!

Streetcredit konkurrencen

Ja sidste år startede vi jo en tradition, som vi selvfølgelig er nød til at holde fast i! Og det gør vi da selvfølgelig også, for vi har jo de sejeste læsere i hele DK – måske i hele verden!

Inden vi kommer helt igang med denne konkurrence, vil jeg gerne lige sige TAK til jer alle sammen, vi er SÅ glade for at i gider bruge tid på at læse om vores, til tider, ret pudsige påfund. Og vi er faktisk ret beæret af at i kommenterer så meget som i gør, det sætter vi mega meget pris på og jeres kommentarer er faktisk en stor del af årsagen til at vi syntes det er så fedt at køre bloggen!

Så til jer alle sammen EN KÆMPE TAK!

Fra alle os til alle jer – En stor TAK og rigtig glædelig jul!

Nå tilbage til streetcredit konkurrencen

Hvem skal vinde i år??? – skal det være The king of reflections” aka Jesper Videbæk, som trofast har bidraget med spydige, og humoristiske kommentarer i næsten 2 år nu eller skal det være den utroligt skarpe Lars holmgaard som har fundet de fleste links kun få sekunder efter vi har postet! Det kunne jo også være ham der har det verdensberømte stuntkamera “Jesper Elgaard” opkaldt efter sig. Eller hvad med Søren Skovsgaard som faktisk næsten har fulgt os lige fra starten, og som ofte komme med sine egne værdifulde erfaringer eller hvad med Erik, som på ingen måde er bleg for at rose os for vores fantastiske arbejde (tak for det)…. Det er sgu svært for der er mange flere, Jacob Almtoft er også en af dem der ofte smider en kommentar og giver hans mening til kende, på samme måde har Frederik Overgaard og Gorm Branderup også biddraget med deres del af kommentarer. Eller hvad med vores egen Cristian Rosenbusk (Rosendunk?), der kun var 10 fra at gætte det samlede antal kommentarer på FotoMalia – Det er jo umuligt!

Dette var kun et udpluk af dem jeg egentlig gerne ville fremhæve, men det er ikke fordi vi ikke ser jeres kommentarer, det er bare fordi at i helt sikkert gerne snart vil vide hvem der har vundet, og hvad man kunne vinde!¨

Her kommer det!

I år har vi faktisk valgt at sige at i alle sammen har vundet! Jep den er sgu god nok! og jeg mener ikke kun dem hvis navne jeg har nævnt her, jeg mener alle jer der læser dette!

Hvad har i så vundet? I har vundet den fedeste, hyggeligste og mest fotonørdede dag i hele 2012 – FotoMalia inviterer nemlig til FotoMalia dag i FotoMalia grotten, og det er ganske gratis!!!

Alle har chance for at deltage, men desværre er der kun et begrænset antal pladser (tror den blir’ omkring 20), da vores grotte ikke er kæmpe stor og vi gerne vil kunne nå at møde alle dem der er med. Dagen er ikke færdig planlagt, og derfor vil jeg ikke skrive en masse om den, andet end at vi bla. planlægger stort fotoprojekt som alle skal være en del af!

Det er altid hyggeligt når drengene mødes, så mon ikke også det bliver det når i skal lege med??

FotoMalia dagen kommer formentlig til at ligge i februar, og selvfølgelig kommer dagen til at indeholde elementer af det som vi plejer at lave, så det kan næsten kun blive sjovt – og måske lidt farligt!

Jeg håber virkelig at i syntes det er en fed idé, og jeg håber at der er opbakning, og at der er nogen der har lyst til at komme, for det kunne være mega fedt at møde jer der sidder på den anden side at bloggen.

Hovedpræmien!

Vi har jo også en hovedpræmie vi skal finde en vinder til, men dette bliver først i det nye år – da Kasper har valgt at tage til Norge, og hverken Mads eller jeg kan finde ud af at bruge en truck, en Pump-gun eller en panserværnsraket!

Nu er der sikkert nogen der tænker, hvad laver Kasper i Norge, og hvorfor er han så ustabil når han er der – det skal jeg give jer svaret på nu!

Kasper ønsker også en glædelig jul – hvis han overlever!? – Han ser heller ikke så godt mere..

Så det må i vente lidt med!

Men vi lukker for indsendelsen af lodder i dag!

 

Relateret indlæg

23 Kommentarer

Christian december 24, 2011 - 11:20 am

Takker for denne omgang af verdens bedste julekalender, i den sidste tid har jeg desværre ikke haft meget tid til bloggen, sådan er det at være gymnasieelev med 8 afleveringer på 7 dage. Jeg håber i alle får en kanon aften med en masse hårde gaver. Ser frem til grotte eventet. Utroligt at være så tæt på at gætte det magiske tal! 😀

Besvar
Jesper Videbæk december 24, 2011 - 11:32 am

Tusind tak for endnu en topunderholdende julekalender. Dagens låge har være ventet med fryd og spænding hver eneste dag. Dog synes jeg måske lige i skal overveje om i ikke skal holde noget ferie på skift næste år for det er urimeligt trælst når lågen først kommer langt op ad aftenen. Jeg vil gerne have min kalender til morgenkaffen, tak. ;-D
.
Det lyder som en fantastisk idé med et nørdemøde i grotten og jeg håber meget jeg får mulighed for at deltage. Jeg lover at være spydig.
.
Tillykke til del- vinderne og glædelig jul til alle.

Besvar
Jacob Almtoft december 24, 2011 - 11:37 am

En dag i grotten… huh.. det lyder lidt skummelt, men jeg er frisk med mindre jeg har en MEGET vigtig aftale den dag.

Tak for super underholdning her i december! og selvfølgelig også de andre måneder.

PS: Christian… det er ikke bedre for dem der skal rette dine afleveringer 😉

Besvar
Christian december 24, 2011 - 1:56 pm

Så kan de bare lave være med at give alle de afleveringer for 😉

Besvar
Gorm Branderup december 24, 2011 - 11:46 am

Jeg har forsøgt, at booke alle dage i Februar 2012, så jeg kan være med!! Så må alt andet vente 😉

Besvar
Jesper Elgaard december 24, 2011 - 12:32 pm

Tusind tak for jeres indsats for at underholde os hele december. FM er den eneste kalender jeg har haft, og i er fortrinligt selskab. Tak for jokes, videoer, tutorials, reviews og for at dele. 🙂

Tillykke til alle for at have vundet!

Glædelig jul til alle. 🙂 Vi ses i det nye.

Varme julehilsner, Jesper.

Besvar
Erik december 25, 2011 - 12:14 am

Gorm: hahaha. Genialt sagt!!! Men hvis jeg ikke er på arbejde er jeg klar på grotte foto!!
Og må også indrømme at i er den eneste julekalender jeg har fuldt med i (på trods af at jeg STAAAAAADIG ikke har fattet noget af det med de skide links)..
God jul 🙂

Besvar
Frederik Overgaard december 25, 2011 - 12:14 am

I er jo langt bedre end Danske Spil – her vinder man jo noget ! 😉

Jeg vil også sige mange tak for årets bestemt bedste julekalender. Det har været fantastisk at følge med i den, og jeg vil glæde mig til indlæggene fortsætter i det nye år – og om lidt når dødsmaskinen v.1.01 måske skal afprøves og en endelig vinder skal findes.

Jeg er sikker på jeg skal holde en dag ekstra fri i februar og lege med. Det bliver sjovt at lege med som newbie mellem en flok erfarene folk .. 🙂

Stort tillykke til Lars og Søren og god jul til jer alle !

Besvar
Lars Holmgaard december 26, 2011 - 8:10 pm

Wooohew, mange tak! Dejligt at vinde det lille fine stativ – det glæder jeg mig til at bruge i strobist-modus! Det har været en superfed julekalender at følge med i og med en rigtig god sværhedsgrad. Jeg tager hatten af for jeres arbejde og jeres glade måde at skrive på – det er en fornøjelse at læse jeres artikler. Og ja, jeg vil meget gerne med til en dag i grotten!

Og… så har jeg en anden fantastisk nyhed, som min kæreste og jeg lige har offentliggjort i dag: Vi skal være forældre igen omkring 1. juni! 😀 Det har været en rigtig god jul at kunne fortælle det til vores forældre og ikke mindst vores søn på 5 år.

Tak for i år! 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk december 26, 2011 - 9:09 pm

Fantastisk julegave Lars 🙂 stort tillykke herfra!! En rigtig dejlig nyhed.

Besvar
Kasper - fotomalia.dk december 27, 2011 - 12:00 am

Tusind tak Lars! Og ikke mindst tillykke med nyheden! Dog må jeg kondolere! Jeg har selv to børn, og jeg troede at to børn var dobbelt så hårdt som et, men jeg tog fejl, de lærer selvfølgelig de dårlige ting af hinanden og så går det mere end dobbelt så galt!
Så jeg må bare sige – held og lykke med den lille nye 😉
– måske kan det have noget med min opdragelse at gøre….? “jeg fucking smadrer dig hvis du rør din søsters legetøj igen!!” – hmmm…? Stof til eftertanke… Ej det er bare gas, fedt med flere børn! Jo flere jo bedre! 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 2, 2012 - 4:58 pm

Stort tillykke!
.
Tak for roserne, og jeg glæder mig også til at nørde i FM grotten – vi skal nok strikke et fedt program sammen!

Besvar
Jacob Almtoft december 27, 2011 - 1:24 pm Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 2, 2012 - 4:51 pm

He he, jeg har set den, og den er jo næsten lige så gennemført som vores… vi er gået i tænkeboks for at finde på noget godt til i år!.
.
Kasper skal bare lige vågne fra hans norges brændert, så finder vi en vinder!

Besvar
Jacob Almtoft januar 8, 2012 - 4:44 pm

Begynder nu at blive en smule bekymret for Kasper… altså hvis han stadig lider under hjemmebrændertømmermænd 😉

Besvar
Søren Skovsgaard december 28, 2011 - 10:00 am

Juhuu… Det er altid noget særligt at vinde i fotomalia’s julekalender, og kan da ligeså godt sige det som det er – jeg forventer da også at snuppe hovedpræmien 🙂
.
Omvendt, så er jeres julekalender jo også den eneste, hvor det faktisk bare er sjovt at være med, og kampen om at finde svaret på Brian’s superdetektiv jagt gjorde det hele værd.
.
Derudover dejligt med lodderne i år, så udfordringerne blev ved med at forblive udfordringer, og at jeg stadig vinder selvom jeg ikke fandt tid til at finde alle årets lodder. Tilgengæld glæder jeg mig til gennemgangen om hvor de findes – også selvom det betyder at Erik så lærer tricksne og dermed vil blive en konkurrent næste år.
.
Til Lars skal lyde et stort tillykke med den kommende familie forøgelse, og sidst men ikke mindst vil jeg glæde mig til at møde mange af jer på den kommende fotonørde dag, som jeg vil gøre næsten alt for at kunne deltage i.

Besvar
Lars Holmgaard december 28, 2011 - 9:43 pm

Hov, forresten – hvem kom tættest på det korrekte antal kommentarer i konkurrencen d. 22/12?

https://fotomalia.dk/dagens-lage/

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 2, 2012 - 4:49 pm

Hej Lars…
.
Ja men det gjorde Christian jo… Skrev jeg ikke det i indlægget, eller skal der være links på spil før du læser indholdet?
.
Samlede antal kommentare var 4090 – så i var flere der var tæt på!

Besvar
Lars Holmgaard januar 3, 2012 - 8:10 am

Nææh… jeg synes ikke lige jeg kan se det nogen steder men, hvis ikke det starter med ‘bitly’ så ænser jeg det ikke! 😉

Tillykke Christian! 🙂

Besvar
Christian januar 6, 2012 - 6:51 pm

Mange tak Lars! 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard december 31, 2011 - 4:16 pm

Hej alle
.
Lige et hurtigt ønske om et godt nytår…

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 2, 2012 - 4:46 pm

Så er vi så småt tilbage efter en dejlig juleferie!…
.
Mange tak, og jeg håber du er kommet godt ind i det nye år her!
.
Med nyt hjem?

Besvar
Søren Skovsgaard januar 2, 2012 - 8:12 pm

Ja, det nye hus blev overtaget i går kl 12, og resten af dagen i går og i dag er gået med i klargøring og maling.
.
Fuglefodringen er også påbegyndt hertil formiddag, og de første 7-8 forskellige fugle har været forbi i dag – tror 2012 kommer til at indebære mere fuglefotografering og leg med fotofælder.

Besvar

Smid en kommentar til os