Hvor er du på vej hen?

af Jakob Kjøller

Har du tænkt over, hvor du, som fotograf, er på vej hen?

Det blev til lidt video i dag 🙂

 

 

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Carsten Krog Pedersen november 11, 2018 - 4:49 pm

Dejligt ærligt indlæg og jeg ønsker det går rigtigt godt.
Jeg er jo en af dem der bare går i skoven, men jeg har det jo fuldstændig ligesom dig og har haft mine kriser. Jeg har det helt på samme måde med moderne udstyr, det er jo bare at trykke på en knap. For mig er det ikke helt nok, så jeg søger også og har åbnet mit eget lille galleri, blot for at prøve at komme videre. Jeg søger et andet udtryk, jeg søger nogle flere spørgsmål, som de moderne perfekte kameraer og linser har svært ved at give mig. Så jeg prøver ting af!

Besvar
Jakob Kjøller november 12, 2018 - 9:47 am

Hey Carsten

Takker.

Jojo, men jeg må indrømme, at det ikke lige var dig, jeg tænke på, da jeg sagde det, da du er et skridt videre 😉

Der er ikke noget som søgen, og udforskning af verden, for ikke at glemme os selv, bare for at se hvad vi kan grave frem.

God Jagt!

Besvar

Smid en kommentar til os