Hvor er du på vej hen?

Har du tænkt over, hvor du, som fotograf, er på vej hen?

Det blev til lidt video i dag 🙂

 

 

Jakob Kjøller

Med en forkærlighed for lækkert grej, er jeg Fotograf med stort "F", hvor jeg gør, hvad jeg kan for at holde billederne ærlige og lige til.

Derudive er jeg i konstant bevægelse, og fiser rundt i verden for at deltage på foredrag, opsøger mentore, samt workshops. Det er den eneste måde jeg bliver en bedre fotograf.

Du kan måske også lide

Kreativ fotoworkshop på Kirsten Kjærs Museum

Ny i FotoMalia-teamet

Capture One 12 – Nu med Fuji og meget mere

Sort fredag

2 thoughts on “Hvor er du på vej hen?”

  1. Dejligt ærligt indlæg og jeg ønsker det går rigtigt godt.
    Jeg er jo en af dem der bare går i skoven, men jeg har det jo fuldstændig ligesom dig og har haft mine kriser. Jeg har det helt på samme måde med moderne udstyr, det er jo bare at trykke på en knap. For mig er det ikke helt nok, så jeg søger også og har åbnet mit eget lille galleri, blot for at prøve at komme videre. Jeg søger et andet udtryk, jeg søger nogle flere spørgsmål, som de moderne perfekte kameraer og linser har svært ved at give mig. Så jeg prøver ting af!

    1. Hey Carsten

      Takker.

      Jojo, men jeg må indrømme, at det ikke lige var dig, jeg tænke på, da jeg sagde det, da du er et skridt videre 😉

      Der er ikke noget som søgen, og udforskning af verden, for ikke at glemme os selv, bare for at se hvad vi kan grave frem.

      God Jagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *