Interview med Jamari Lior

Jamari Lior var den første af Nikons fotografer, vi var så heldige at interview på Photokina. Hør hvad en Visuel Antropolog laver, og hvordan det hænger sammen med fotografi.

Fra tyskland, til Indien og en tur forbi Cuba

Jeg må indrømme, at jeg ikke kendte til Jamari Lior (www.jamari-lior.com) , før jeg så listen over “Interssante fotografer på Photokina”. Efter en tur forbi hendes site, var det helt sikkert, en kvinde vi skulle snakke med.

Jamari laver to typer fotografi: staged og ethnographic.

Staged er som det ligger i navnet, gennemtænkt og fantasifuldt. Eller navnet siger ikke at det er fantasifuldt, men det er det i den grad. Hendes billeder er flydt med farver, mode og stemning. Faktisk så vil jeg fristes til at sige, at hendes arbejde, det minder lidt om “vores egen” Charlotte Auroa 🙂

Ethnographic er det mere “virkelige” forografi. Det er her Jamaris virke som Visuel Antropolog kommer i spil. Hun rejser verden rund, dog har hun boet i Indien nogle år, og studere mennesker, og kulture, nærmere den visuelle del af kulturen.

Jeg kan klart anbefale, at tage et kig på hendes Instagram Profil www.instagram.com/jamari_lior

Se og hør selv

Men der er kun en ting tilbage at sige, læs dig tilbage og se interviewet 🙂

Jakob Kjøller

Med en forkærlighed for lækkert grej, er jeg Fotograf med stort "F", hvor jeg gør, hvad jeg kan for at holde billederne ærlige og lige til.

Derudive er jeg i konstant bevægelse, og fiser rundt i verden for at deltage på foredrag, opsøger mentore, samt workshops. Det er den eneste måde jeg bliver en bedre fotograf.

Du kan måske også lide

Interview – Fuji X fotograf & GFX 50R

Interview med NOOR fotograf Pep Bonet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *