Hverdags konkurrence – Tid til at sende billede ind :)

Så er det ved at være tid til at sende dit hverdags billede ind.

Billede tid

Skulle du have misset det, har vi pt. en foto konkurrence kørende på FotoMalia, konkurrencen er med emnet “Hverdag”, hvor du skal tage et hverdags billede, og sende det ind til os.

Måden du sender det ind, er at ved at sende en mail til [Konkurrencen er lukket], med emnet “Hverdag”, og et billede vedhæftet.

Konkurrencen

Emnet er “Hverdag“. Dit job er derfor at afbillede din hverdag på den ene eller den anden måde. Inden den 20. november skal du have indsendt et billede (og kun et) til os, der viser os en del af din hverdag.

Præmien

Præmien er et sæt dagslys-kontorlamper fra Needlite og vinderbilledet vil blive publiceret den 30. november 2018.

 

 

Needlite giver dagslys (fuldspektrum) med en farvetemperatur på de krævede 6.500K, og skaber forbedret lys omkring skærmen, når der skal redigeres. Et sæt af to lamper, der giver justerbart dagslys uden at reflektere i skærmen eller være i vejen. Needlite er et danskudviklet og –designet produkt, og er bl.a. resultatet af de mange muligheder moderne LED giver for effektiv styring af lys.
– Preben Bitsch, Fotograf  & Ejer af Needlite

Vi glæder os til at se dit billede!!

Jakob Kjøller

Med en forkærlighed for lækkert grej, er jeg Fotograf med stort "F", hvor jeg gør, hvad jeg kan for at holde billederne ærlige og lige til.

Derudive er jeg i konstant bevægelse, og fiser rundt i verden for at deltage på foredrag, opsøger mentore, samt workshops. Det er den eneste måde jeg bliver en bedre fotograf.

Du kan måske også lide

Hverdags-vinderen er….

Nikon-fotokonkurrence – Shot of the year 2018

International art award | free theme | open to all | Deadline 27 November 2018

Fire måneder med et Point’n’Shoot + en konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *