Gammel violin

af Mads - fotomalia.dk

Hej derude, her kommer et lille fredagsindspark til alle jer der sidder og hygger jer og holder en velfortjent lille ferie (ja det er så ikke mig – jeg er på arbejde lige nu!) Anyway…

<h3Inspriation

Jeg snakkede med en af mine gode venner i går, og han er blevet kontaktet af Photoshop Creative Magazine. De ville gerne bruges hans billede “nutty pirate” i deres næste udgave af bladet, ifbm. en artikel om billedmanipulation – det er da alt alt for sejt! Jeg er pissestolt af ham!

Han blev kontaktet fordi de har set hans billeder på worth1000.com (som jeg har fortalt jer om 117 gange her på bloggen). Jeg synes det er så velfortjent. Jeg ved at Jan, bruger lige så meget tid foran sin skærm som mig. Han har forlængst overhalet mig i rank. Jeg tror faktisk aldrig der er ro, i hans kreative hjerne! Men det bedste er; at hans kreativitet og glæde for billedemanipulation smitter så det basker, og giver mig lyst til at “choppe” (jeps det er slang for at photoshoppe). Han sætter mig igang, når jeg i en periode ikke føler at det har kørt 100% med kreativiteten (blandt andet fordi han vinder over mig hver gang 😉 )

Min manipulation

Men jeg tænkte, at nu måtte det være tid til en lille manipulation. Der kommer en konkurrence på worth1000 som hedder “Peeling and Cracking 5” – og der er lidt tid endnu til at indsende sit bud… så I kan stadig nå at indsende jeres bud. Jeg satte mig til computeren for at lege lidt og det kom der dette resultat ud af: en gammel afskallet violin. (det er faktisk ulovligt at vise jer billedet, da man skal være anonym med sit bud indtil konkurrencen er slut – så shhhhhhh ikke sige til nogen at det er mig der har lavet dette) Hvis nogen af jer der kan kende violinen, så er det faktisk fordi, at det er den samme, som jeg bruge ifbm. en tidligere tut – og jeg bruger jeg faktisk nogle af de samme teknikker, for at opnå det afskallede look.

Billedet

Her kan i se billedet – som altid, kan i trække i slideren, for at se before/after
[beforeafter]
[/beforeafter]

Håber også i har en person derude, som kan kickstarte jeres inspiration lidt. Ha’ en dejlig weekend!

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Christian juni 3, 2011 - 8:44 am

Det er simpelthen for vildt det du kan lave med photoshop!!
Du kan dit kram!! 🙂

Besvar
Mads - fotomalia.dk juni 3, 2011 - 9:01 am

Hey Christian, tak skal du ha’ 😉

Besvar
Jan Eric Bjørn Friis juni 3, 2011 - 3:25 pm

Hej Mads

Først og fremmest tak for de rosende ord 😉

Derefter vil jeg blot understrege, at havde jeg ikke haft dig som sparringspartner og motivator da vi startede vores digitale tilværelse, var jeg aldrig kommet ordentligt igang med
photoshop. Din viden og færdigheder indenfor dette meget komplicerede program er, second to none 😉

Du er den vildeste effektmagiker jeg kender til Photoshop. Og skulle jeg få et spørgsmål i photoshop jeg ikke selv kan svare på, vil jeg ikke tøve med at fyre en livline af i din retning… Der er garanti for korrekt svar.

Fedt fedt billede du har lavet her Mads, jeg sender en “10”er i din retning i morgen 😉

Besvar
kim juni 3, 2011 - 4:28 pm

Mads du rykker – hårdt 🙂
Jeg er imponeret, sådan virkeligt meget.

mvh. kim

Besvar

Smid en kommentar til os