Ugens billede.. Uge 20-21-22

af Brian - fotomalia.dk

Sikke noget dejligt sommer vejr der har været her i weekenden, og nu er det lige pludselig mandag – en hel weekend uden indlæg, ja det er ikke i orden, men nu er vi tilbage, og vi starter lige ugen med at opdatere ugens billede galleriet.

Uge 20 – Vorup enge

Det te billede har i jo allerede set, så der er ikke så meget at sige til det, men det var faktisk næsten det eneste billede jeg fik lavet den uge, da jeg har haft ret travlt med den anden del af mit arbejde..

Uge 21 – Møns klint

Familie ferie – skønt, men det kan også være ret hårdt et sted som Møn med så mange motiver man gerne ville arbejde med. Men det dur jo ikke at rende rundt med sit kamera foran hovedet hele tiden når man er på familie tur. Heldigvis har mine tøser og jeg efter hånden fået udviklet et fint system som fungere for os alle sammen.

Møn er bestemt et sted, som jeg helt sikkert skal tilbage til, for hold op det er flot..

Uge 22 – FotoMalia

Endelig blev der tid til at hygge med hjemmedrengene igen – det var også ved at være alt for lang tid siden sidst… Vi mødes fredag aften, og fik ikke lavet det helt store, men det var hyggeligt, og et enkelt eller to billeder kom der da også ud af det..

Vi havde en plan, som ændrede sig til en anden, og så ente vi til sidst på havnen i Århus kl. 2 om natten.. kender i ikke godt det?

Dejligt at være tilbage på bloggen..

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os