Fritlægning og sammensætning i photoshop

af Mads - fotomalia.dk

I dag skal vi kigge lidt på, hvordan vi kan fritlægge et element i et foto og bringe det over i et andet.

Jeg havde, som jeg også nævner i videoen, egentlig tænkt mig at vise, en grundig gennemgang af penneværktøjet i Photoshop. Men jeg laver en hurtig gennemgang og bruger istedet en langt lettere metode, som jeg tror de fleste ville kunne bruge istedet for penneværktøjet. (Hvis i har et voldsomt ønske om en grundig gennemgang af penneværktøjet, så skrive endelig en kommentar)

Samle to billeder i et
I videoen viser jeg, hvordan i kan klippet et element ud af et foto og ved hjælp af lidt få klik og justeringer, så kan i flytte det over i et andet billede og bruge det der. I skal som altid ikke se videoen, som en: Hvordan-man-fritlægger-frøer-video – men mere se om i kan bruge nogle af teknikkerne i de situationer som i selv sidder med 😉

Det færdige resultat

God fornøjelse

Relateret indlæg

1 Kommentar

Karsten Jensen november 6, 2010 - 3:53 pm

Super læringsvideo – mere af den slags 🙂

Besvar

Smid en kommentar til os