Fotokonkurrence slut!

af Brian - fotomalia.dk

I nat klokken 23.31 sluttede FotoMalia´s fotokonkurrence, og vi er rigtig glade for den store tilslutning.

Nu skal vinderen findes

Vinderen skal findes

Hele FotoMalia teamet er nu gået i tænkebox, og har faktisk aftalt et særligt møde på tirsdag, får at finde frem tilden helt rigtige vinder.

Her kan du se alle de fede billeder der er sendt ind.

[nggallery id=9]

Der er virkelig nogle fede billeder imellem, og alle der har sendt ind kan godt give dem et klap på skulderen, for niveauet har været meget højt.

I har ordet

Som jeg skrev i indledningen til konkurrencen så handler FotoMalia´s fotokonkurrencer om at vi alle sammen skal blive bedre fotografer, og at en af de måde man kan blive bedre som fotograf er ved at give og modtage konstruktiv kritik. Derfor har læserne nu ordet, og jeg håber at i har lyst til at smide en lille kommentar til et par af billederne, jeres kommentarer vil ikke påvirke vores udvælgelse, og jeg vælger stadig minimum tre billeder som jeg giver kritik.

Så kom nu læsere, hvad siger i ??

Relateret indlæg

3 Kommentarer

Catarina november 6, 2010 - 10:10 am

Altså, nu er jeg jo ikke fotograf og jeg lader nok følelserne påvirke mig, men billedet af Aslan, synes jeg er helt fantastisk og ville ønske at det var i en serie af flere, da jeg er vil med at fokus er på ham og at jeg tydeligt kan se at det er en lidt ældre herre, pga. de grå stink i manken. Grunden til jeg ville ønske det var i en serie af flere er, at jeg også godt ville have at fokus var på hunløvens øjne så man kunne se “beundringen” i hendes øjne. Ja ja, der er følelser, romantikken løber sgu lidt af med mig. 😉

Et andet billede jeg er vild med er Cotton-top Tamarin, den er for det første super søf (det sentimentale igen) men så har den også det er blik hvor den ligesom siger, “Hey du, hvad laver du der” og så er det et super godt billede, fordi baggrunden er udvisket, men man fornemmer skoven alligevel.

Til sidste billede jeg vil kommenter på er, Fluesilhuetten, eller er det en myg? Vildt flot fanget og selv hårene på fluen kan ses i silhuetten. Super flot.

Så hvis jeg skulle have været dommer, havde det ikke gået så godt, da jeg synes at alle billederne er super gode billeder. Så jeg vil ønske jer held og lykke med at finde BILLEDET. 🙂

Besvar
Søren Skovsgaard november 6, 2010 - 12:09 pm

Hej

Jeg er fuldstændig enig i at kvaliteten er høj, og der er og et par af billederne jeg gerne vil kommentere på.

Det første er mountainbike rytteren. Her synes jeg det er fedt at man kan se action via både bevægelsen i træerne, og mudderet der sprøjter. Tilgengæld synes jeg det er synd at blitzen til højre er med i billedet.

Det næste er Aslan billedet, som jeg ligesom Catarina også godt kan lide både for komposition med også på grund af lyset, og specielt at man kan se solens genskin i Aslan’s øje.

Det trejde er bladskære myrene, hvor jeg synes brugen af silhoutte er rigtig godt tænkt, og man får et godt indblik i bladet størrelse i forhold til myren.

Det sidste jeg gerne vil knytte en kommentar til er billedet af pigen i skoven, som jeg synes er rigtig godt og fortæller en spændende og lidt uhyggelig historie. Pigens gammeldags kjole kombineret med de nøgne træer giver et eventyrligt og uhyggeligt billede.

Besvar
Rejen november 6, 2010 - 8:36 pm

Hanløven med hunløven svagt i baggrunden er helt klart et af mine yndlingsbilleder samt en anden vinkel på guitar…Møllevingen og træet i solnedgang er også et dejligt enkelt billede uden for mange dikkedarer….Og så tiltaler billedet i sort/hvid med vejen og udsigten til vandet mig meget…Synes at tingene mange gange virker skarpere i sort/hvid

Besvar

Smid en kommentar til os