Fotomalia retouches you #0001

Der er vist ingen tvivl om, at redigering er en del af fotografering. Hvis man ønsker at få det bedste ud af sine filer, skal man tage styringen over sin redigering

We retouch you

Eller dine billeder om ikke andet. Jeg skrev ud på vores Fotomalia-gruppe på Facebook den anden aften. Spørgsmålet var simpelt: tør du lade mig redigere dit billede? Heldigvis var der en del af jer, som gerne ville lege med. Jeg udvalgte 5 billeder og brugte lidt tid på at redigere dem.

Billedredigering med Fotomalia – Vi redigerer dit billede

Redigeringsvideo

Video med redigering af billeder i Capture One.

 

Theis

Foto nørd af den helt store kaliber. Med base i Herning arbejder jeg som fotograf med stort set alle genre. Mode, portræt, bryllup ja alt der er med mennesker er favorit arbejdet.

Du kan måske også lide

Capture One 12 – Nu med Fuji og meget mere

Fashion – Foto & Redigering

Sådan laver jeg mine portrætter til sort/hvid.

To DNG or not to DNG

2 thoughts on “Fotomalia retouches you #0001”

 1. Superfint tiltag. Glæder mig til de fremtidige udgaver, måske med portrætter eller billeder af en lidt højere kvalitet i optagelsen – håber ikke jeg støder nogen ….

  Og ret fed radiostemme du har Theis – hvis alt andet glibber, så har du en kommentator-fremtid foran dig 😀

  1. Hej Anders,
   tak for input jeg tænker at der nok kommer nogle portrætter med næste gang. Det afhænger jo lidt af hvad folk sender ind 🙂
   Hvad kvalitet billederne er af syntes jeg egentlig er fedt svinger lidt, så man kan se hvad redigering faktisk kan gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *