Throwback Thursday – FotoMalia Camp 2016

af Jon Detlefsen

Mens vi varmer op til FotoMalia Camp 2017, kaster vi et blik tilbage på sidste års fede camp!

En weekend i en parallel drømmeverden, hvor grænser blev brudt ned og nye muligheder bygget op, hvor de sultnes hunger blev stillet, hvor det uladsiggørlige lod sig gøre. En weekend på FotoMalia Camp 2016

I en galakse langt, langt væk mødtes en flok særligt udvalgte i det tidligste efterår. De udvalgte var en blandet flok af fotografer. Pro, semi pro, amatører.

Formålet var at lege. At slippe tøjlerne. At udvide den fotografiske horisont. Galaksen, kulisserne og omgivelserne, var sportsakademiet BGI  – syd for Horsens, vest for Hedensted. Anledningen var Danmarks vildeste fotoworkshop – FotoMalia Camp 2016 (FMC2016).

 

DET HELE OG MERE TIL

Sammen med fotograf og lærer på BGI-Akademiet Jacob Almtoft havde FotoMalia-teamet stykket en ambitiøs plan sammen til en weekend, der resulterede i den vildeste fotoworkshop i landets historie. Fotomodeller, dansere og atleter. Ild, lys og røg. Landets fedeste faciliteter – kæmpe springsal, verdens største parkourbane, kreative arbejdsrum til billedbehandling. Det hele inkluderet i campen.

 

“At samle en hel masse krøllede hjerner det samme sted
og bare slippe dem løs – det er fantastisk.” – Flemming Ege, deltager på FMC2016.

Tanken med FotoMalia Camp er at tilbyde en workshop, hvor deltagerne får deres hedeste, fotografiske drømme opfyldt. Hvor man får fotografiske muligheder, hinsides egen økonomiske og netværksmæssige formåen, serveret på et sølvfad. Det fik deltagerne, og vildt blev det. På en intens lørdag eftermiddag roterede workshopdeltagerne i små grupper mellem fem forskellige workshops afsluttende med et hæsblæsende ildshow ved mørkets frembrud.

 

“Jeg er meget inspireret og har fået brudt nogle grænser for,
hvad man kan med billeder og med redigering.” – Susanne Dencker, deltager på FMC2016.

De fem workshops var modelfotografering, dans, crossfit, parkour og kreativt amokfoto i ægte FotoMalia-stil. Ildshovet blev forrygende udøvet af Cirkus Sort. Søndag stod i efterredigeringens tegn med live demo og individuelt arbejde med lørdagens billeder under kyndig vejledning.

 

“En gang i mellem skal man ud af komfortzonen,
og det kommer man i en weekend som den her.” – Jakob Worre, Goecker Aarhus, deltager på FMC2016.

 

BILLEDERNE TALER FOR SIG SELV

Men vi kan jo ævle løs i en uendelighed om vores egne fortræffeligheder og egne, fantastiske arrangementer her på FotoMalia. Den virkelige anerkendelse og bekræftelse visualiseres entydigt i workshopdeltagernes billeder. Så nyd lige galleriet herunder med udvalgte billeder lavet af deltagerne på FMC2016:

Vi er både glade og stolte over deltagernes flotte resultater. Og til de nysgerrige kan vi afsløre, at der utvivlsomt er lagt i ovnen til en FotoMalia Camp 2017.

Stay tuned!

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Søren Skovsgaard september 20, 2016 - 9:19 am

Angående Fotomalia Camp 2017, så kan jeg godt den dato 🙂

Besvar
Mads Bo - FotoMalia.dk september 20, 2016 - 9:45 am

Hehehe Fedeste kommentar Søren 🙂

Besvar
Anja Robanke september 20, 2016 - 10:19 am

Jeg er TOTAL enig med Søren! Jeg kan også godt 🙂

Besvar
Henrik september 20, 2016 - 12:26 pm

Det er sørme heldigt, den dag passer faktisk også lige i min kalender:-)

Besvar
Jørgen Aabo september 20, 2016 - 10:28 pm

ho ho min kalender kan sagtens gøres fri

Besvar

Smid en kommentar til os