FotoMalia Camp 2016 – Program!

af Brian - fotomalia.dk

Den 3. september løber vores fantastiske FotoMalia Camp 2016 af stablen, hvor vi skal boltre os i en stribe fantastiske fotoopsætninger og redigere billeder med hjælp fra de erfarne Fotomalia fotografer.

Vi har med vilje holdt kortene lidt tæt til kroppen, men NU er de sidste detaljer endeligt faldet på plads, og vi er klar til at præsentere weekendens program. Der er stadigvæk plads til dig hvis du ikke allerede har booket. Tiden nærmer sig, og vi glæder os! 

 

NOGET FOR ALLE!

Programmet er tæt pakket med en bred vifte af spektakulære foto opstillinger og billedbearbejdningstimer. Og selvom nogle programdele måske lyder en anelse kompliceret, så er vi på gulvet med FotoMalia holdet hele vejen igennem og gør vi alt hvad vi kan for at vejlede og give tips så du (uanset niveau) kommer hjem med specielle billeder!

Nå, nok snak! Her kommer programmet!

Lørdag – Fotografering

Lørdag handler om fotografering, og hele dagen vil være tæt pakket med spændende opgaver, udfordrende motiver og fede oplevelser. Alle vil blive udfordret på deres nuværende niveau, selvfølgelig under kyndig vejledelse af hele FotoMalia Teamet.

Hvis du kan lide at fotografere, have det sjovt, og ikke mindst blive udfordret, så må du ikke gå glip af FotoMalia Camp 2016

Danser Camilla Tholstrup

LØRDAGENS PROGRAM

09.00 – 10:00  Ankomst og indkvartering

09.30 – 10.00  MADtid

10.00 – 10.20  Intro til FotoMalia Camp og Workshop #1

10.20 – 12.00 Workshop #1 – isBREAKER

12.00 – 13.00 MADtid

13.00 – 18.00 Workshop #2 – fotoJAM

18.00 – 19.00 MADtid

19.00 – 20.00 ENERGIsamling

20.00 – 21.30 Workshop #3 vildILDfoto

21.30 –  ??.?? Aften hygge

Det var lørdagens program i en kryptisk nøddeskal som ikke forklarede noget som helst. Så her kommer en lidt uddybende forklaring af nogle af elementerne.

 

Workshop #1 – isBREAKER

FotoMalia sætter scenen for lidt kreativ fotoLEG, der ryster os alle lidt sammen så vi lige kan lære hinanden lidt at kende inden det stor slag skal stå. Bare roligt, vi skal hverken synge højskolesange, sidde i rundkreds eller lave navnelege, vi skal fotografere og have det sjovt!

 

Workshop #2 – fotoJAM

På FotoMalia Camp 2016 har vi gjort meget ud af at få samlet unikke og særdeles fotogene motiver. Vores mål er nemlig at du SKAL komme hjem med billeder der skiller sig ud, og billeder som du ikke sådan lige selv ville få taget. fotoJAM er spækket med muligheder, og her skal du nok få stillet den fotografiske sult.

Fotomalia, Parkour, Skanderborg, Workshop_D7A2439

Vores team af motiver trodser tyngdekraften for at du kommer hjem med gode billeder! Og FotoMalia er klar til at give den fuld gas under FotoMalia Camp

 

fotoJAM strækker sig over fem timer, men tro ikke at det betyder at du kommer til at kede dig, for her skal du fotografere fem meget forskellige motiver: Parkour, Dans, Model, Crossfit og ikke mindst ægte FotoMalia sjov!

I denne workshop bliver alle deltagere delt op i små grupper, som sammen skal arbejde med hver af de ovenstående motiver, selvfølgelig under kyndig vejledning af FotoMalia holdet.

 

Workshop #3 -vildILDfoto

Den spektakulære natfotografering under FotoMalia Camp 2016 bliver en overraskelse, men vi kan dog afsløre at svedne øjenbryn kan forekomme!

SØNDAG – EFTERBEHANDLING

Hvis du bøvler lidt med at få det optimale ud af dine filer, eller bare ønsker et par nye idéer, så fortvivl ej, hele søndagen står nemlig i efter behandlingens tegn! Vi skal kigge Lightroom, CaptureOne og ikke mindst Photoshop, og du skal sammen med FotoMalia’s øvede gutter selv arbejde med de billeder som du har skudt dagen før. (Husk computer)

Næsten uanset hvilket niveau du er på i forhold til behandlingen af dine billedfiler, så vil denne dag kunne give dig et par nye tips og tricks til at få bedre udnyttelse af dine filer!

BTS-med-Theis-Teko-Neesgaard-Photo-006

SØNDAGENS PROGRAM

10.00 – 11.00  Live POSTdemo

11.00 – 13.00 EB#1 – efterREDIGERING

13.00 – 13.30 MADtid

13.30 – 14.30 EB#2 – efterREDIGERING

14.30 – 15.30 feedBACK

15.30 – 16.00 Gruppe billede

16.00 – 16.30 Farvel

Live POSTdemo

Efter en hyggelig og lækker morgenmad vil et udvalg af dygtige FotoMalia fotografer bruge en time på at gennemgå efterbehandlingen af én eller flere af deres billeder for at sætte tonen. Det bliver afslappet og interaktiv, så du kan stille spørgsmål og få uddybende svar.

efterREDIGERING

Efter det er der sat tid af til tre timers udvalg og redigering af gårsdagens billeder under kyndig vejledning, kun afbrudt af frokost. Vi deler os op i grupper, hvor nogle kan vælge konvertering af raw billeder i hhv. Lightroom og Capture One, mens andre kan arbejde direkte i Photoshop. Vi deler grupperne op efter behov.

DSC_2938Feedback er en af de vigtigste måder at udvikle sig på, så selvfølgelig skal vi se billeder, og snakke om hvad der virker godt, og hvad der virker mindre godt… Selvfølgelig på en god og sober måde!

feedBACK

Hvis du har lyst, kan du efterfølgende deltage i en fotokritikrunde hvor hele FotoMalia holdet gennemgår en serie billeder som deltagerne har udvalgt blandt deres egne bedste fotos fra weekenden. Vi afslutter denne del med en  fotokonkurrence hvor vi helt enkelt skal finde weekendens allerbedste billede. Vi sætter selvfølgelig en fed præmie på højkant!

Danmarks største grejbillede

Vi afslutter weekenden i bedste FotoMalia stil med et kæmpe gruppebillede af vores allesammens udstyr! Det er da meget federe at se på end vores grimme fjæser, ikke?

Kom og leg med!

Vi har stadigvæk nogle ledige pladser til FotoMalia Camp 2016. Har du lyst til at være med, kan du finde mere information og tilmelding her.

Relateret indlæg

7 Kommentarer

Kim Meldgaard august 11, 2016 - 9:20 pm

Hej,

hvor og hvornår foregår workshoppen?

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 11, 2016 - 9:47 pm

Hej Kim – der skulle gerne være et link hvor du kan finde alle info – eller får du det her https://fotomalia.dk/workshops-og-foredrag/bgi/

Besvar
Henning Schjødt Petersen august 14, 2016 - 10:43 pm

Hej, Er der lukket for tilmelding?

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 15, 2016 - 6:56 am

Nej bestemt ikke!! Man kan godt nå det endnu!!

Besvar
Henning Schjødt Petersen august 16, 2016 - 12:16 am

Jeg kan ikke komme til tilmelding der er ikke noget link.

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 16, 2016 - 1:44 pm

Hej Henning,

Det ser ud til at de virtuelle grimlings har været på spil i vores kode, så af en eller andet uforklarlig orsag er der gået ged i links – vores digitale ninja skulle dog ha bekæmpet problemet nu!

Tilmeldnig her https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=2fd551a743

Besvar
leg med repeating flash - .://Wessmann november 16, 2016 - 8:04 am

[…] prøve at lege med repeating flash var en af grundene til at jeg tilmeldte mig Fotomalia Camp 2016 men desværre fik jeg et meltdown og måtte tage hjem iden det gik løs. Det var virkelig noget […]

Besvar

Smid en kommentar til os