Fotokonkurrencen “Helt Vildt”

af Brian - fotomalia.dk

Så er det vist også på tide at vi får gang i endnu en FotoMalia fotokonkurrence, og som altid har vi fået fat i en lækker præmie!

HVORDAN ER DET NU LIGE DET ER….

Nu er det jo ved at være laaang tid siden sidst, så vi må hellere lige ridse vores konkurrenceregler op på ny….

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne som et billede og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i “udfordringen”, så det er altså ikke altid at man kan trække på sit “arkiv”, det kommer an på hvordan “udfordringen” lyder.

Billederne bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (dvs. os. Så det må gerne være nørdet) som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist og de husker at skrive deres navn i feltet, hvor der står man skal skrive sit navn…

UDFORDRINGEN

Denne omgangs emne er: “Helt vildt” – Ja I har jo selv valgt det (på vores Facebook side), så nu er det bare at give den gas!!

Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme!

Billedet skal være hos os senest søndag d. 25. november 2012.

HVAD ER DER PÅ SPIL?

I denne omgang syntes den meget søde Charlotte fra Goecker at vores vinder skulle kunne bære sit grej på en sikker og komfortabel måde. Derfor har hun smidt en Think Tank streetwalker på højkant som hovedpræmie!

Kasper har faktisk tidligere testet Streetwalkers storebror streetwalker pro, og den var han ret begejstret for, så mon ikke streetwaker også er i orden?

Hvis du vil læse Kaspers test så tryk her

Ud over denne præmie, og måske endnu vigtigere, så kommer alle vinderbilleder i FotoMalias “Hall of Fame”-Galleri her på sitet – og som om det ikke skulle være nok, så får man et fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks… ;) ( jeg ved det –  det, det er helt vildt)

Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.

Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene – kom nu i sving!

KRITIK

Nu er hele idéen med denne konkurrence jo, at man gerne skulle lære noget af at være med, og derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi ikke synes der ikke virker så godt. En ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det.

Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar.

Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

UPLOAD HER!

Husk at skrive et par stikord til, hvad det er du har fotograferet, og hvordan du har taget billedet og hvor mange flash du har brugt!

[ngg_uploader id=40]

Filnavnet må ikke indeholde ÆØÅ!!

DE INDSENDET BILLEDER..

[nggallery id=40]

Vi glæder os til at se jeres fede billeder!! – og husk, det er go stil lige at give sine konkurrenter en kommentar med på vejen!

Relateret indlæg

6 Kommentarer

Brian - fotomalia.dk november 13, 2012 - 10:14 pm

Hej Ole… Tak for din deltagelse!

Besvar
Allan Mørch november 14, 2012 - 9:54 am

https://fotomalia.dk/blog/wp-content/gallery/fotokonkurrencen-helt-vildt/i_think_i_can_fly-a2ffb10a345ecc886aae9e7052b34080ca7f09c6.jpg

Hverken pony eller rytter kom til skade, under optagelserne af dette billede 😉

Nikon D3s, 70-200 mm

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 15, 2012 - 9:53 am

Hold da op et billede!! – tak for din deltagelse!

Besvar
Bettina Dam november 17, 2012 - 2:08 pm

Så deltager jeg også – men desværre kom hele min beskrivelse af billedet ikke med – der skulle stå at Vesterhavet kan være helt vildt – den aften billedet blev taget var der storm og det gav nogle vilde bølger og skum ind mod kunsten (pælene) som er opsat på Hjerting strand i Esbjerg.

https://fotomalia.dk/blog/wp-content/gallery/fotokonkurrencen-helt-vildt/hjerting-strand-30e4cb089ddab879f436a6b7e9d02367fa2dee4d.jpg

Besvar
Brian - fotomalia.dk november 17, 2012 - 4:55 pm

Hej Bettina.
.
Tak for din deltagelse, fedt at du vil lege med – det er altid sjovt at se nogle af jer på den anden sides billeder!

Besvar

Smid en kommentar til os