Fotokonkurrence – Magi

af Brian - fotomalia.dk

Er du vild med fede billeder, fede præmier og utrolige mængder af stjernestøv og berømmelse? Jep, du har gættet helt rigtigt, vi sætter gang i endnu en fotokonkurrence!

Hvis du vil lege med, eller bare se, hvad det handler om, så tjek dagens indlæg!

 

DET MAGISKE TAL…

1532 – hør bare hvor tallet synger, det er jo nærmest musik for engle… 1532 har jo som de fleste ved, en helt særlig mytholigisk betydning, i flere oldtidssamfund spredt over hele verden; Mayaerne tilbad tallet 1532, Khmerne regnede deres årskalender ud fra 1532, Egypterne byggede pyramiderne efter tallet og Australiens urbefolkning, Aboriginals, fangede fisk efter nøgletallet 1532!

På FotoMalia har tallet også speciel betydning, vores sidde er bygget op omkring tallet – tror du måske det er tilfældigt at hvis man ganger antallet af bogstaver i FOTOMALIA med 170,222 så giver det 1532… Nej nej, vi har tænkt over tingene!

FotoMalias dragende forside er også designet udfra tallet 1532 – det ses bedst hvis man ligger hovedet på skrå, brummer højlydt og samtidig blinker 1532 gange  – for nogen kræver det også at man basker voldsomt med armene for at kunne se effekten!

Nå nok om det.. Vi er meget stolte af at vores Facebookside har nået 1532 likes, og det har vi valgt at fejre sammen med dig, ved at sætte gang i en legendarisk fotokonkurrence!

FOTOKONKURRENCEN – HVAD GÅR DET UD PÅ

Ja, det er jo i virkeligheden ikke vildt kompliceret, man sender et billede ind, bliver bedømt af et skarpt og kritisk dommerpanel (FotoMalia-teamet), og hvis man bliver fundet værdig, vinder man enorme mængder ære, stjerneberømmelse og selvfølgelig en MAX fed præmie!

 

HVORDAN ER DET NU LIGE DET ER?

Konkurrencen kører som de plejer her på FotoMalia, men vi må hellere lige ridse vores konkurrenceregler op på ny, hvis nu der er kommet nye hoveder til blandt de 1532 likes.

Vi stiller et emne, og så er det op til deltagerne at fortolke dette emne visuelt og sende billedet til os. Billedet skal være taget inden for den tidsramme som der er givet i ‘udfordringen’, så det er altså ikke altid, at man kan trække på sit arkiv. Det kommer an på, hvordan ‘udfordringen’ lyder.

Nikon-D4

Så er det bare med at komme ud og få luftet grejet, der er jo æren at kæmpe om – for slet ikke at glemme et diplom! Nåja og en fed præmie!

 

Alle billeder bliver vurderet af et skarpt dommerpanel (FotoMalia + en hemmelig gæstedommer), som vælger en vinder. Det er op til dommerpanelet, hvilke billeder der bliver vist på fotomalia.dk. Alle fotografer vil blive krediteret, hvis deres billede bliver vist, og det er muligt for os at finde frem til, hvem der har lagt billedet op!

 

UDFORDRINGEN

Emnet i denne omgang er: ‘Magi’ – og det å gerne fortolkes frit.

Tidsramme: Billedet skal ikke være taget inden for nogen bestemt tidsramme, så du må gerne bruge billeder fra dit arkiv. Men hvorfor ikke skyde et nyt billede, nu har du jo lige fået verdens bedste grund til at komme ud og bruge grejet!

Deadline: Billedet skal være hos os senest tirsdag d. 06. september 2016 – jep det er lige et par dage efter FotoMalia Camp 2016! Om det så giver deltagerne en kæmpe fordel??? Tsjæh, måske? Men der er stadig et par frie pladser, så du kan jo bare komme og lege med!

 

HVAD ER DER PÅ SPIL?

Vores gode venner hos ActivFoto har smidt godter i præmiepuljen og i denne omgang, er det noget der bør ligge i alle fototasker!

Vinderen får nemlig et sæt lækre radio-triggere fra Cactus  og sådan nogen skal man jo have, ellers kan man vel dårligt kalde sin fototaske for en fototaske.

Cactus_Trigger_V5_duoMums, det er fotogrej alle kan bruge!

 

Wow, vi er vildt glad for at kunne udbyde denne præmie, og vi håber at kampen om den vil blive hård – ellers tager vi den ski’ bare selv! 😉 Activ

Stor tak til Activfoto for den flotte præmie!

 

  Men gaveregnen stopper selvfølgelig ikke her. Ud over at man kan vinde et par lækre radiotriggere, så får man selfølgelig også et helt unikt og meget, meget flot Fotomalia-diplom lige ind i sin mailboks! ;) (Vi ved det –  det er helt vildt!)

 Et tidligt udkast til det “rigtige” og hemmelige diplom.

Så der er altså ingen grund til at sidde der og gemme på guldkornene! Kom nu i sving!

 

KRITIK

Som vi plejer, så vil vi selvfølgelig også komme med lidt kritik til et udvalg af de indsendte billeder, for hele idéen med det her er jo, at man gerne skulle lære noget af at være med. Derfor vil vi for hver konkurrence udtrække minimum tre billeder, som vi vil kommentere lidt på. Denne kritik kan både være omkring, hvad vi syntes der virker i et billede, men det kan også være, hvad vi synes der ikke virker så godt.Én ting man kan være sikker på er, at det altid er vores uforbeholdne mening, og at vi siger tingene som vi ser det. Vi siger dermed ikke, at det er den ubestridte sandhed, men det er sådan som vi ser billedet. Denne kritik er selvfølgelig altid til debat, og vi opfordrer selvfølgelig jer læsere til at byde ind med, hvad I mener i en kommentar. Efter min mening er konstruktiv kritik en af de bedste måder at udvikle sig som fotograf.

 

UPLOADE

Upload er blevet nemmere end nogensinde før her på FotoMalia, for vores helt egen kode-snedker hat snedkereret et helt nyt upload-site, hvor du nemt og hurtigt kan smide dit billede op.

Sitet fider du lige her:

Smut ind, smid dit billede op, og kryds fingre for at du smadrer alle de andre!

KONKURRENTERNE

Hvis nu du er en af dem der gerne vil lure lidt på konkurrenterne, så er det selvfølgelig også muligt – igen så er det faktisk ganske nemt, du skal bare følge nedenstående link!

 

KOMMER SNART!

Der skal nok blive kamp om præmierne, men alle kan være med, og vi lover at være uretfærdige!

 

GIV DEN GAS!

Vi glæder os til at se dit mesterskud – og husk nu at billedet skal være uploadet senest den 6. september!

Helt til sidst, så vil vi igen takke for opbakningen, og ikke mindst for de 1532 likes!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Michael B. Rasmussen marts 14, 2017 - 10:02 pm

Hej
Måske har jeg misset det men kom der nogensinde en afgørelse på den her konkurrence? Er ret sikker på at jeg ekstra. Sendte et billede ind.

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 15, 2017 - 7:35 am

Hej Michael

Konkurrencen kørte på et eksterntsite som vi efterfølgende har lukket ned, da det gav os en del bøvl 😉

Besvar

Smid en kommentar til os