FotoMalia Camp 2016 – Why so serious

af Brian - fotomalia.dk

Som sagt, så står FotoMalia Camp 2016  for døren, og forberedelserne er i fuld gang! I dag tager vi et lille kig på en af de fem stationer der vil være under Workshop#2.

På denne station skal der hverken fotograferes berømte danskere eller spændende mennesker – nej vi tager et seriøst kig på hvad der kan komme ud af at have det sjovt, og tro mig, det er faktisk slet ikke så lidt!

 

FOTOMALIA SJOV

Grundstenen i FotoMalia har alle dage været “Seriøs Sjov Fotografering” – ja faktisk er det, det “mantra” vi arbejder ud fra når vi mødes og laver skøre projekter.

Målet er altid at have det sjovt, få lavet nogle fede og meget gerne lidt anderledes billeder, samt at udfordre vores evner enten kreativt, teoretisk eller praktisk – vi mener at dette er en af de bedste måder at udvikle vores evner!

Trio

FotoMalia’s første rigtige fællesbillede – Fantastisk sjov dag, og billedet blev bestemt umagen værd

 

Under Workshop#2, er det din tur til at prøve kræfter med vores mantra, Kasper, Mads og jeg har nemlig vores helt egen station, og her er det din tur til at prøve kræfter med “Seriøs sjov fotografering” – eller som vi i daglig tale siger: “Ssf”. Vi vil selvfølgelig guide dig igennem hele processen, komme med kreative indspark og ikke mindst guide dig igennem de tekniske udfordringer du måske møder.

Men hvad er det du skal fotografere? Tja det finder du ud af, det eneste du skal behøver at vide er at du skal gå til opgaven med åbent sind og lade NEJ-HATTEN ligge der hjemme, for den gider vi ikke se på.

Kasper-BGI

Vi vil ikke udelukke at tape eller andre klæprige rekvisitter kommer i spil på denne del af FotoMalia Camp 2016

 

Nu tænker du måske – okay det ser sku lidt fjollet ud det her, og der har du fuldstændig ret, dette er lidt fjollet, men hvornår har det nogensiden været et minus? Hvis du mere er til det seriøse, så finder vi også ud af det, hvad er mere seriøst en en god omgang “Fight club” – ja i vores station er det kun fantasien der sætter grænserne!

Fight ClubFight-2015 Version

Mads og Kasper er altid friske på en god tumle-tur, så hvis der er nogen der har mod på det, så kan det sikkert arrangeres!

 

Fotografering behøver ikke altid at være så seriøst, der opstår ofte magi når man har det sjov og lader kreativiteten sætte dagsordnen – det er præcis denne magi vi håber at sætte rammen for, og så er det op til dig og os at få kreativiteten til at flyde!

Uanset hvad, så kommer du hjem med anderledes billeder og en oplevelse ud over der det normale!

SE HELE PROGRAMMET OG FIND INFO OM TILMELDING HER

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os