(T-DaG) #7 Udgivelse (Charlotte Aurora)

af Brian - fotomalia.dk

Så er det blevet det sidste indlæg fra Charlotte Aurura i denne omgang – og præcis som de sidste 6 indlæg, så er indlægget fyldt med godter.

I denne uge tager hun os med igennem det at skulle udgive sine billeder.

 

CHARLOTTE AURORA

Denne uges gæst har en ganske særlig tilgang til det at lave billeder, hun står nemlig ikke selv bag kameraet, til trods for at hun styrer alt andet!

Hendes særprægede billeder har deres helt egen stil og er ganske enkelt i en klasse for sig – det er yderst sjældent at man ser koncepter der er så gennemført og gennemarbejdet som hendes kreationer er. De gennemførte koncepter, kombineret med yderst kreative idéer og en kompromisløs tilgang til valg af model og lokation er uden tvivl det der får denne uges gæst til at skille sig ud!

Med en uddannelse som “Production Designer” fra Kunstakademiets Designskole (konceptdesign til film, TV og digitale spil) samt mere end 20 års erfaring som syerske, må man sige at hun har det store kørekort til symaskinen. Hun har i mere end 14 år syet kostumer til både film og teater og er i dag reative director, kostume-designer, stylist og kvinden bag Charlotte Aurora Design.

Som du måske allerede har gættet, så har vi fået fornemt besøg af ingen mindre end Charlotte Aurora Madsen, og hun vil som allerede nævnt, fortælle om sine arbejdsprocesser over de næste 6 uger!

Hvis du vil se mere af Charlotte’s arbejde, så kan du finde det her:

Charlotteaurora.com  – FaceBook – Instagram

 

 

UDGIVELSE

Mange af mine shoots bliver lavet til udgivelse.

Selv om jeg har måttet erkende, at det er begrænset hvor meget publicity det giver, synes jeg det er lækkert at se mine billeder på print, samt at kunne skrive det på mit upload.

Størstedelen af de blade jeg sender til, har jeg fundet ved at lege detektiv på facebook. Fx klikker jeg like på et blads page, ser hvad Facebook foreslår, der minder om, og så klikker jeg videre og videre. Helt ærligt, jeg har brugt et utal af timer på det her! Det tager bare tid at finde hvert blad, finde hjemmesiden, skrive ned hvad der er interessant, deadlines osv. Det er et kæmpe arbejde!

Fotomalia_7_1

Creative director, kostumedesigner & stylist: Charlotte Aurora Design. Fotograf: Michael la-Cour. Model: Cille Elite

 

Rigtig mange af bladene kører temaer. Det vil sige, at man skal indsende noget, der passer ind i deres tema. Nogle af mine shoots er designet til et bestemt blads tema, og nogle shoots finder jeg efterfølgende ud af, hvor kan passe ind.

Som udgangspunkt koster det ikke penge at indsende til bladene, men man får heller ikke penge for det. Man får som regel tilsendt sine sider i bladet på mail, men selve bladet skal man købe selv. De fleste af de her blade bliver lavet af folk, der gør det fordi de elsker det, og ofte har et ”rigtigt” job ved siden af.

Alle blade har et krav om, hvor mange billeder de vil have. Som udgangspunkt skal man regne med 4-8 billeder for at komme i betragtning.

Hvis du skal bruge et sted at starte, kan jeg nævne følgende:

 

  • Cynical Fashion Magazine (editorial, conceptual, alternative)
  • Conceptual Magazine (editorial, conceptual, high fashion)
  • Obscurae magazine (fashion, beauty)
  • BeauNU magazine (fashion, beauty)

 

Og så er der selvfølgelig Dark Beauty Magazine. Her koster det penge at indsende, til gengæld må billedet gerne have været vist/udgivet før. At få sit billede godkendt her, er et stramt nåleøje at komme igennem. Men hvis det lykkedes og man får sit billede vist på deres side, kan det give mange nye følgere til ens egen side.

Fotomalia_7_4

Creative director, kostumedesigner & stylist: Charlotte Aurora Design. Fotograf: Finnerup Photography. Model: Svetlana Grabenko

 

Når man indsender til Dark Beauty Magazine, så vælger man mellem ”priority” og ”standard”. Jeg har med tiden lært, at det man betaler ekstra for ved ”priority”, er en besked om hvorvidt dit billede er blevet godkendt eller ej.

Men der kan stadig gå op til 12 uger, før dit godkendte billede kommer på, så du vinder ikke rigtig noget ved at vælge priority. (Tidligere fik man feedback hvis man fik nej, men den feature er væk i dag).

Hos Dark Beauty Magazine kan man nøjes med at indsende et enkelt billede, men man kan også sende en serie. Dog er det ikke sikkert, at hele serien bliver godkendt.

Det var alt for mig. Jeg håber min blogindlægssserie med gennemgangen af min proces fra start til slut har givet dig noget med på vejen, som du kan bruge J  Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet, så skriv endelig en kommentar her på bloggen, eller smid en mail afsted til mig

 

Over and out,

Charlotte Aurora

 

FOTOMALIA SIGER TAK

Wow sikke en omgang, dette syvende og sidste indlæg slutter Charlotte Aurora’s spændende serie af gæste indlæg, og hvor har det været spændeden og lærerigt at få et kig ind i hendes verden, og hvordan hun arbejder

FotoMalia siger et kæmpe tak for denne gang, men FARVEL siger vi ikke, da vi er helt overbevist om at det ikke er sidste gang Charlotte Aurora og FotoMalia samarbejder – måske der kommer noget spændende ud af dette i fremtiden – hvem ved..

Og som altid, smid meget gerne en kommentar eller et spørgsmål!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os