FotoMalia Camp 2016 – Let’s Dance!

af Brian - fotomalia.dk

FotoMalia Camp 2016 står for døren, og forberedelserne er i fuld gang! I dag tager vi et lille kig på en af de fem stationer der vil være under Workshop#2.

På denne station skal der danses! Dog ikke af dig. Nej, vi har fundet nogle af Danmarks bedste dansere som du skal fotografere – mod dem her!

 

BLANDT DANMARKS BEDSTE

På min station under “Workshop#2” vil jeg hjælpe dig med at fotografere nogle af Danmarks absolut bedste dansere!

Den første danser du kan opleve er danseren Timothy Demeza Højgaard, en af danmarks absolut bedste hip hop dansere, og det kan jeg faktisk sige helt katagorisk, for han har lige vundet DM i hip hop i år!

Timothy er en mand der er i stand til at få kroppen i helt uhørte stillinger… og ikke nok med det, det ser faktisk ret fedt ud.

Danser Timothy De Meza

Timothy Demeza Højgaard – hip hop’ens mester, er klar med det vildeste moves til FotoMalia Camp

 

Danser nummer to hedder Camilla Tolstrup. Camilla er en rigtig god allround danser. Hun underviser til dagligt i dans og er med på de vildeste idéer… i hvert fald har undertegnede endnu ikke fået nej fra hende.

Camilla har en god forståelse for at blive fotograferet, og er god til at gentage en bestemt bevægelse igen og igen – dette, kombineret med en utrolig smidig og kraftfuld krop gør hende til det oplagte fotografiske valg.

Billedet herunder er fra et shoot hvor vi forsøgte at kombinere farvepulver, dans og fotografering, det gav nogle fede og anderledes billeder. Det krævede dog ca. tre timers støvsugning og en rensning af loftet efterfølgende.

2015_maj_04_

Camilla selv gennemførte resten af hendes dag med 2 kg majsstivelse i håret. SEJ TØS!

 

Den sidste danser hedder Mette Nagel. Hun er tidligere verdensholdsgymnast, og har både danset på danseskolen Stepz og Gerlev Højskole. Mette er også en danser der er fuld af idéer og lækre danseudtryk. 

Danser Mette Nagel

Billedet her er fra en af de første gange jeg fotograferede dans. Det var en sand fornøjelse at arbejde med et menneske der har så mange udtryk at byde på!

 

WORKSHOP#2

Når vi skal fotografere dans på FotoMalia Camp 2016, så vil I blive maks 3 personer om et lille studie med to lamper og softbokse/diffusere, i vil  undervejs modtage vejledning i brugen af studiegrejet, samt tips og tricks til det gode billede.

Målet med workshoppen er, som vi har nævnt før, at alle kommer hjem med motiver man ikke normalt ville kaste sig ud i, så om det er røg, mørke, lys, ild eller noget helt femte vil vise sig, men fedt, dét bliver det!

Vi glæder os som små børn, og håber at se alle jer fotonørder boltre jer på min daglige legeplads!

 

LÆS MERE OM FOTOMALIA CAMP 2016 LIGE HER

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os