Fotografisk tid

af Brian - fotomalia.dk

Den seneste tid har jeg faktisk haft tid til at tage et par billeder – bare for at tage billeder! Det er nu den bedste måde at fotografere på…

MISFORSTÅ MIG NU RIGTIGT

Jeg er vild med mit job, og jeg elsker at få stillet en fotografisk opgave, eller fotografere med et bestemt mål for øje, men det er noget helt specielt når man bare tager ud for at hygge sig med sit kamera!

Jeg går og leger lidt med nærgrænsen på min 70-200mm – jeg tror jeg skal have mig en go mellemring, for jeg syntes det giver nogle spændende resultater. Jeg er vist også nødt til at prøve den nye 70-200mm, for der er nærgrænsen 10 cm mindre

Det sidste lange stykke tid har alt det jeg har lavet med kameraet været arbejds- eller blogrelateret, og det er jo meget priviligeret, men jeg må indrømme, at jeg har brug for at fotografere lidt for min egen skyld – jeg syntes det inspirerer mig og jeg nyder friheden.

Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil poste om det, for det er selvfølgelig planen, men det bliver måske bare lidt mere personligt den næste tid.

Jeg håber i vil følge med…

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Jon Detlefsen august 21, 2012 - 11:55 am

Hej Brian – det er netop super vigtigt indimellem at søge tilbage til den oprindelilge glæde og begejstring ved at fotografere – ryger begejstringen ryger kreativiteten og lysten, og fotograferingen bliver en sur pligt. Sikke et kedeligt sted at havne! Man må bare huske nogle gange kun at fotografere for sin egen skyld – at lege, bruge sin fantasi og udfordre sit fotografi! Så er der tanket op til de næste “sure” pligtopgaver:)

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 21, 2012 - 8:31 pm

Ja det er sku vigtigt at huske sig selv, ellers ender det med at gå ud over alle andre! Hvis glæden forsvinder, så er det sku for surt!

Besvar
henrik august 21, 2012 - 3:11 pm

Nikons 70-200 VRII bliver desvære en 135 mm. med nærgrænsen 🙁

http://www.bythom.com/nikkor-70-200-VR-II-lens.htm

Besvar
Brian - fotomalia.dk august 21, 2012 - 8:48 pm

Hmm det var spændende læsning! og lidt overraskende…..
.
Jeg har lige tjekket PhotoZone, og VRI har en “max forstørrelse” på 1:6.1 og VRII har en “max forstørrelse” på 1:8.33!
.
Med andre ord, så er der ingen grund til at opgradere på den konto!!!
.
Det er faktisk lidt sjovt, for jeg stod faktisk og legede med en VRII i går og min kammerat (Jon) og jeg undrede os lidt over at VRI gav en større forstørrelse – ikke at vi lagde større værdi i det, vi undrede os bare
.
Men du kom med forklaringen..
.
Tak for tippet…

Besvar

Smid en kommentar til os