Fotoforedrag i Randers Regnskov

af Brian - fotomalia.dk

Så er det endelig blevet foredrags tid, og denne gang er der fokus på at lave gode billeder i den tropiske regnskov.

Jeg glæder mig allerede!

Vand, varme, vabler og forunderlige motiver

Der findes stort set ikke et federe sted at fotografere end i den tropiske regnskov – ikke fordi der er et specielt komfortabelt sted at være, men fordi man igen, og igen kun kan forundres over de milliarder af motiver der bliver ved med at poppe frem.


Liansnog fotograferet i hjertet af Amazonjuglen

Hvordan man om sætter disse motiver til spændende billeder, og hvordan man arbejder i et så udfordrende miljø er hvad jeg vil sætte fokus på når jeg d. 19/4 2012 skal holde foredag om “Fotografering i den tropiske regnskov”.

Foredraget er en spændende blanding af fotografiske tips og tricks, krydret med spændende fortællinger fra min ture, også selvfølgelig en masse fede regnskovs billeder!

Udsigten i tidelig morgen i Ecuador

Hvis flotte billeder, fototeknik og røverhistorier er noget for dig, så glæder vi os til at se dig til en hyggelig aften i Randers Regnskov.

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Johnny sørensen februar 16, 2012 - 7:01 pm

Lyder meget spænde og måske noget som jeg skal snak med min videokamera mand på http://www.mariagerfjord-akvariefisk.dk/ om det er noget for os. Jeg har jo selv lige starte op med og købe et kamera så kunne jo helt sikket lærer noget der.

Skal man ta sit kamera/videokamera med ?

vh johnny fra hobro

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 17, 2012 - 8:38 am

Hej Johnny.. Som udgangspunkt er der ingen grund til at have sit kamera med, med mindre man vil sidde med det og finde de knapper jeg evt. snakker om – men det kan jo aldrig skade at have det med ?

Håber vi ses…

Besvar
Lennard februar 17, 2012 - 11:04 am

Hej Brian

Ser spændende ud – tilmelding er sendt, så vi ses den 19/4….. så er der også mulighed for en fotodag i det jyske om fredagen :-).

Lennard

Besvar
Brian - fotomalia.dk februar 18, 2012 - 9:31 pm

Tak for tilmeldingen… Og det lder da som en super ide at kombinere det med en FotoFredag!

Besvar

Smid en kommentar til os