Hvad fanden er FotoMalia?

af Brian - fotomalia.dk

Tja det er det er sikkert et spørgsmål som vores læsere før ellers siden falder over, og det har vi derfor gjort noget ved!

De tre gale jyder

Ja det ville nok ikke være en helt gal beskrivelse, men nok alligevel ikke helt fyldestgørende for nye læsere, derfor har vi endelig fået lavet en lille sider som meget kort beskriver hvem vi er, og hvad vi laver.

Jeg må faktisk indrømme at det var pisse svært at skrive hvad fanden vi egentlig er for en størrelse – for jeg syntes ikke rigtig vi passer ned i en bestemt kasse, tjaaa altså udover Kasper, som passer fint ned i den hvor der står “psykopat” på, men altså hele FotoMalia, hvad er vi egentlig for en størrelse.

Som sagt har jeg forsøgt at beskrive hvem vi er og derfor er der kommet et nyt menupunkt i toppen af bloggen, tag et kig.

Tak for jeres hjælp og jeres støtte!

For snart rigtig, rigtig længe siden, spurgte vi faktisk også om jeres hjælp til at beskrive hvem vi er, og vi fik nogle rigtig fede kommentare. Disse kommentare har vi også lagt ind, så nye læsere kan se lidt om hvem det er der følger med på siden, og se hvad i syntes der er fedt her – til alle dem der har skrevet hvad i syntes om os – tusinde tak!

Hvis der er nogen der nu syntes at de har noget at tilføje, eller nogen der ikke helt syntes det passer det jeg, eller andre har skrevet, så smid lige et par linjer om hvad FotoMalia er for jer!

Når vi nu er ved at holde takke taler, så vil jeg også gerne sige tak til alle jer der følger med, og en speciel tak til jer der kommentere, det er sku fedt at få feedback, og fedt at se at der er nogen der gider tage sig tiden til at skrive – Kæmpe tak til jer alle!

Relateret indlæg

Smid en kommentar til os