Fotofestival

af Brian - fotomalia.dk

Hvis du er en af de typer der hader at gå glip af nogle rigtig fede ting, så er det med at spidse ører og læse godt efter her, for dette skal man opleve!

SKAL MAN HELT TIL THY?

Det kan godt være, at der for de fleste mennesker er et stykke til Thy, men det her arrangement er helt sikkert værd at køre efter – Fotofestival er Danmarks største natur-fotoarrangement nogensinde, og det er en festival der trækker folk fra hele Skandinavien!

Men hvad er det lige der er så spændende ved dette arrangement? Det spurgte jeg min gode kammerat Jon Detlefsen om, som er en af hovedarrangørerne, om og han var overhovedet ikke i tvivl:

Hvad er det der er fedt ved Fotofestivallen i Thy?

“Det er jo den største naturfoto-begivenhed herhjemme – det er faktisk en nordisk begivenhed, med de navne vi har samlet. Der kommer TOP-navne fra både Sverige, Norge og DK!”

© Brutus Östling (S) holder foredrag på fotofestivalen fredag kl. 18-19

Hvem er det I har samlet?

“Det er nogen af de allerbedste naturfotografer i hele Europa, faktisk i verden, og fælles for dem alle er, at de brænder for at formidle om natur og fotografering. Jeg har tidligere mødt flere af dem, og det har været enormt inspirerende, jeg nyder specielt at være i selvskab med nordmændende, da jeg syntes de har en anden tilgang til at fotografere end vi generelt har i Danmark, det er en mere åben og kreativ tilgang til at bruge et kamera – jeg håber og tror at de kan bringe denne tilgang med til festivalen”.

© Jesper Tønning (DK) Udstiller på fotofestivalen

Hvad kan man få med hjem fra fotofestivalen?

“Nye bekendskaber, viden og helt sikkert masser af inspiration! – Og så er jeg sikker på at det bliver rigtig hyggeligt, jeg glæder mig i hvertfald!”

© Roy Mangersnes (N), holder foredrag på fotofestivalen lørdag kl. 15-16.00

Hvorfor laver I dette arrengement?

Det er drevet af glæden ved naturen, og for at få fokus på at vi skal kende, og arbejde for at bevare, denne natur, det er min tilgang til fotografering. Jeg ønsker at vise alle, hvor smuk og inspirerende vores natur kan være og håber at vi kan øge bevidstheden omkring at vi skal passe på den!”

© Øyvind Antonsen (N) holder foredrag på fotofestivalen fredag kl.19-20.00

Er der noget for grejnørderne?

“Selvfølgelig – Det kommer helt af sig selv når så mange fotointeresserede samles på et sted. Vi har faktisk også lavet en aftale med Peugeot, som stiller 11 elbiler til rådighed for deltagerne – det skal vi nok få noget sjovt ud af.”

 

FOTOMALIA KOMMER!

Der er ingen tvivl om at vi kommer – det lyder simpelthen alt for spændende, og der er da et par foredrag som jeg meget nødigt vil gå glip af.

Vi håber også at se nogen af jer – smid lige en kommentar hvis I kommer med!

Se mere om Fotofestivalen her

 

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Mads september 5, 2012 - 7:55 pm

Wow – seriøst nogle fede billeder. Er sikker på at det bliver et rigtig fedt, det lyder som et rigtig cool arrangement.

Besvar
Lennard september 5, 2012 - 10:19 pm

Vi ses deroppe 🙂 – er sikker på det bliver super.

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 7, 2012 - 6:51 am

Hej lennard – fedt at høre du kommer, vi ses deroppe! Det blir hyggeligt!

Besvar
Lennard september 7, 2012 - 6:55 am

Skal hjælpe Jon og Carsten deroppe. Men det skal nok blive hyggeligt – dejligt med en weekend i fotograferingens tegn.

Besvar
Hvem kommer først (En gratis billet) | FotoMalia september 27, 2012 - 5:41 pm

[…] Vi har tidligere skrevet lidt om det fede arrangement som FotoFestivalen er, og vi glæder selv mega meget til et par dage i natur fotografiet tegn. Hvis du ikke lige kan huske hvad det er FotoFestivelen går ud på, kan du læse mere her.. […]

Besvar

Smid en kommentar til os