ET RUM, ET BILLEDE

af Brian - fotomalia.dk

Der er ikke noget bedre end at få sine billeder på print, og i denne uge har jeg fået printet det største klistermærke jeg nogen sinde har set – 2.6m x 1.3m det er altså stort!

Hvad skal det bruges til? – Tag et kig

MEGA PRINT

Vi har fornyligt renoveret vores gang, og blev i den forbindelse enige om, at den skulle peppes lidt op – vi valgte at bruge dette billede.

_D3A1539(600)Derfor var dette ugens billede i sidste uge – nu hænger det i stor størrelse i vores gang.

Vi havde en del idéer på bordet, men efter lidt tid blev vi enige om, at gå all-in og lave billedet fra gulv til loft. Desværre er vores gang ikke specielt stor, og derfor blev vi nødt til at tænke lidt kreativt – her har du resultatet.

_D4A8708

Her et hurtigt snapshot af vores gang efter den er blevet BLÅ.. 

Som du måske kan se, har vi valgt at tage to udsnit af billedet, og placere dem på hver sin væg – dette får billedet til at fylde det meste af gangen, og giver et fedt indtryk når man kommer ind.

Når man ser det lille billede på væggen, og ser at væggene er udsnit her af, får det i mine øjne hele rummet til at hænge godt sammen.

 

VERDENS STØRSTE KLISTERMÆRKE

Da vi fik sat billedet på, blev Sofie (min datter på 5 år) og jeg enige om, at printet var det største klistermærke vi nogensinde havde set, og Sofie mente, at hun også gerne ville have nogen i den størrelse – jeg er nu ret glad for, at jeg ikke selv skulle styre, at sætte et 1.30m x 2.60m stort klistermærke op, for jeg bøvler med klistermærker bare jeg skal samle legetøj fra et kinderæg.

_D4A8427

Endnu et hurtigt billede, denne gang af opsætningen – som sagt, er jeg glad for at det ikke var mig der skulle styre 3 kvadratmeter klister!

Det kræver lidt af et billede at blive “blæst op” i den størrelse, og det tager faktisk også en del computerkraft at håndtere så stor en fil, men jeg valgte at bruge samme teknik som jeg plejer når jeg skal lave meget store forstørrelser – det virkede godt, og jeg syntes printet er blevet flot!

Jeg skal lige vænne mig til at have den “blåeste” gange i hele Randers, men jeg er sikker på, at jeg nok skal blive glad for det!

 

Relateret indlæg

12 Kommentarer

Kurt Hansen marts 9, 2013 - 11:12 am

Får du 10% hos PhotoCare? 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 9, 2013 - 11:13 am

Ha ha ha.. Nej 30% – ej jeg fik det ikke lavet ved PhotoCare.

Besvar
Anja Robanke marts 9, 2013 - 11:49 am

Blæret!! 🙂 Ser vildt fedt ud og mega blåest 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 9, 2013 - 9:04 pm

Takker – fik vi lige lavet et helt nyt ord der.. Jep det tror jeg nok vi gjorde.. Sejt!

Besvar
jramskov marts 9, 2013 - 12:13 pm

Kan du fortælle lidt mere om teknikken bag? Hvad er kravet til væggen, skal den være helt glat? Jeg har selv nogle vægge og en trappeopgang hvor det muligvis kunne være interessant 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 9, 2013 - 9:10 pm

Hej Jramskov – Ja væggen skal helst være nogenlunde klat – savsmuldstapet er vist no-go
.
Jeg bestilte det ved en lokal skiltemager, og han har vist bare printet det på en stor plotter, og lamineret det med en klæbe laminat..
.
Han kom at satte op og det hele..

Besvar
Rolf marts 9, 2013 - 12:15 pm

Det er lækkert med store print, hvilken type klistermærke er det og hvad er kravet til underlaget? Jeg har haft noget af samme ide bag ved datterens dukkehus så der kommer en “udsigt”

Mit største print er lidt over 1 m i længden, jeg har heldigvis adgang til en farve plotter, og den levere faktisk ok print, dog bare på standard papir.

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 9, 2013 - 9:16 pm

Det er vist printet på en kæmpe plotter og lamineret med en klæpe laminat – meget mere ved jeg ikke om det – jeg overlod det trygt til skilte manden..
.
Væggen skal være rimeligt jævn, ellers bliver det nubret og det ser nok ikke super godt ud..
.
Jeg tror da bare du skal finde en der kan laminere det du kan printe på plotteren!

Besvar
Bjørn marts 9, 2013 - 1:21 pm

Wauh, super god ide. Jeg har prøvet at få tapetbaner printet ud i den størrelse, de er en smule nemmere at handle, men man har sekvfølgelig samlingerne.
Rigtig flot gang og dejlig blå farve 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 9, 2013 - 9:17 pm

Mange tak – det lyder da spændende med tapet baner – fortæl meget gerne mere!

Besvar
Jesper Videbæk marts 11, 2013 - 7:25 am

Man kan få selvklæbende folie til stort set alle overflader men som udgangspunkt skal overfladen være ren og glat. Man kan faktisk få folie til montering på mursten og pudsede overflader men det kræver en del erfaring at montere.
Skal man selv montere vil jeg nok anbefale blueback/tapet der er et papirmateriale som monteres med tapetklister eller at få skiltefirmaet til at montere på plader som man så monterer på væggen.
Tapet kan man bl.a. købe her: http://www.illux.dk
(kender dem ikke selv)

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 12, 2013 - 3:27 pm

Tak for input Jesper – Fedt med lidt viden fra en pro!!

Besvar

Smid en kommentar til os