Endnu et eventyr i junglen

af Ard Jongsma

Endnu 14 fotografer fik et (hårdt og svedigt) skub fra ‘auto’ mod ‘fokus’ i Randers Regnskov i weekenden.

SVED PÅ PANDEN

For fjerde gang i to år fik Fotomalia trukket 14 øvede fotografer igennem regnskovens svedige kakerlakinferno for at blive endnu bedre til at formidle igennem fotografi da Brian Rasmussen og undertegnede afholdt weekendworkshoppen Fra AUTO til FOKUS.

Og nej, det har intet med autofokus at gøre – det vi udsætter kursister for. Men meget mere kan vi heller ikke fortælle om konceptet, da det ville trække tapetet væk unde oplevelsen. Og den er vild. Selvom Randers Regnskov måske ikke er HELT det samme som Borneo, Gabon eller Ecuador er der meget kryb og kravl som skal holdes ud af soveposen og en helt anden slags udfordringer som deltagere bliver konfronteret med.

Det kræver mod at stille op til overnatning i regnskoven. Det kræver ligeledes mod at stille op til hårdhændet behandling af os på vej mod en mere fokuseret tilgang til af sit fotografi. Men begge dele er uforglemmelige og givtige – det kan vi godt garantere.

Som vi har gjort før, vil vi gerne dele nogler af oplevelserne fra weekenden her på bloggen….

 

… og, med deltagernes tilladelse, nogle af deres billeder.

 

VIL DU MED?

Brian og jeg evaluerer alle vores workshops ved at se hvor mange deltagere er blevet bedre fotografer. Ud af de 14 var der denne gang 12 som var blevet bedre og kun to som var blevet værre. Det kan vi lige knap leve med, så der kommer nok en nummer fem udgave, hvor der dog skal strammes hårdt op. Der plejer at være rift om pladserne, så hvis du har lyst til at komme med i 2018 kan det anbefales at blive skrevet uforpligtende op på ventelisten ved at skrive til enten mig (ard@fotomalia.dk) eller Brian (br@fotomalia.dk).

Relateret indlæg

3 Kommentarer

John Vestergaard oktober 4, 2017 - 11:50 am

Flotte skud 🙂

Besvar
Anette oktober 4, 2017 - 3:06 pm

Det bringer minder frem fra nogle vildt sjove og udfordrende dage tilbage i efteråret ´16. Kan kun anbefale alle at deltage, det er den fedeste foto-oplevelse jeg har haft 🙂

Besvar
Torben Brix oktober 7, 2017 - 10:09 pm

Det var en fantastisk weekend, nogle fantastiske undervisere og nogle fantastiske med-kursister.
Der sker en masse på kurset men der er også rigtigt meget at tænke på/efterbehandle efter kurset.
Jeg ser nu fotografering og billed komposition på en helt ny måde!
Det eneste problem er at finde noget der kan komme op på siden af dette kursus – måske en del 2?
En 2017 kursist

Besvar

Smid en kommentar til os