Endnu en mand på bloggen!

af Brian - fotomalia.dk

Ja, nu kunne man jo tro, at vi lukkede hvem som helst ind på FotoMalia, og tja, måske er der noget om det… Nej vi er faktisk meget kritiske med, hvem vi vil have med, ikke midst når det gælder en fast plads på teamet!

I dag byder vi velkommen til endnu en fast mand, og vi er meget stolte over, at han har valgt at lægge sine kræfter hos os!

 

KJØLLER BOB (aka. JAKOB KJØLLER)

Der er nok en god chance for, at du er stødt på Jakob, et eller andet sted på nettet. Hvorfor? Tjoh, fordi hr. Kjøller har blogget om fotografi lige siden internettet startede (more or less).

Udover det ivrige bloggerliv, så er Jakob familiefar, it-konsulent, fotograf og ikke mindst karateinstruktør og udøver. Hans fotografiske virke drejer sig primært (men ikke kun om) portrætbilledet, og uanset om det er i felten eller i studiet, så er han skarp! Udover at Jakob er en eminent fotograf, så nyder han også godt grej – og teknik, så han er altså lidt nørdet, på den gode måde, lige som alle os andre!

Jakob0716Jakob i hans studie på Amager – “bare tæer” tænker du? … Jeg tror det er en arbejdsskade fra hans karatetimer

Hvad skal Jakob bidrage med her på FotoMalia? – Tja, vi har faktisk givet ham frie rammer, så det bliver nok lidt blandet fra godteposen.

Jeg ved Jakob længe har ønsket mere fotografisk fordybelse på internettet, så lur mig om ikke han vil kaste sig ud i nogle lidt tungere overvejelser i, hvad fotografiet kan – hvem ved, det kan kun tiden fortælle os.

Da Jakob, som sagt, arbejder en hel del med portrættet, så lur mig om ikke også at vi får lidt fif til, hvordan man arbejder i studiet, og fif til at få personen på den anden side af kameraet til at se godt ud.

FOTOMALIA SIGER VELKOMMEN

FotoMalia vil gerne være de første til at byde det nye medlem velkommen og tro mig, vi ser frem til at dyppe dig i tjære og rulle dig i fjer ved næste stormøde!

Velkommen til, makker!

 

 

Relateret indlæg

4 Kommentarer

Jakob Kjøller marts 9, 2015 - 9:23 pm

Du siger arbejdsskade, jeg siger gulvvarme 🙂

Det er super fed, at jeg må være med, efter at have ligget i dvale i lang tid, gælder jeg mig til at komme igang med bloggeriet igen.

P.s. Jeg ser frem til det stor møde, kan kun sige en ting, i skal fange mig først 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 11, 2015 - 8:08 pm

Det kan godt være du er hurtig Chuck, men vi har en utrolig ihærdighed og er virkelig stædige!

Besvar
Christian marts 11, 2015 - 10:23 am

Yeah!! Kjøllerbob rules… 🙂 det højner kvaliteten på Fotomalia 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk marts 11, 2015 - 8:08 pm

HEY….! – Okay du har nok ret 😉

Besvar

Smid en kommentar til os