Det kommende år?

af Brian - fotomalia.dk

Hold da op, det virker jo som om jeg ikke har postet siden julen sidste år!

Pyha året er godt nok startet for fuld knald! Men hvad er planen for 2012 egentlig?

Hvorfor en plan?

Nu er nytårsfortsæt ret ydt i 2012, så derfor har jeg valgt ikke at lave nogen, jeg har derimod lavet en plan over ting jeg gerne vil prøve af i 2012!

Hvorfor lave en plan? Jo jeg kan egentlig godt lide at have nogle mål som jeg kan stræbe efter, og når man så når dem, så er det jo en fed succes!

Så for 2012 har jeg lavet en plan, og den plan vil jeg her dele med jer!

Hmm dette projekt, mangler lidt et navn – Projektet

Tja jeg ved ikke helt hvad dette projekt skal hedde, men det er egentlig en udvidelse af det projekt jeg startede lidt i sommers.

Et af billederne fra i sommers… som sagt er det utroligt hvilke motiver der gemmer sig i gruset

Projektet går ud på at lave nogle fede billeder af de “vilde” planter der pibler frem i midt byen, så de fleste bare overser – efter mit lille projekt i sommers er jeg helt overbevist om at der ligger en fed historie gemt her, og det er min plan at forsøge at udforske den!

Portrætprojektet

Jeg har to forskellige portrætprojekter i støbeskeen, og dem skal jeg også gerne have skudt i gang her i 2012. Jeg vil endnu ikke løfte sløret for hvad de handler om, kun fortælle at de nok er en anelse nørdede – ihvertfald det ene af dem!

Mit ene portræt projekt handler om personer der… går op i noget

Jeg glæder mig til at komme i gang med dem og jeg glæder mig endnu mere til at vise hvad det handler om!

Musvitprojektet

Forrig år eksperimenterede jeg lidt med at fange musvitter under indflyvning til deres redekasser, dette var faktisk et rigtigt hyggeligt lille projekt, som jeg nemt kunne gå og sysle med her hjemme – med udspring i dette, har jeg i år en plan om at jeg vil lave havens musvitter til et lille hobbyprojekt.

Tror dette projekt bliver et rigtigt hygge projekt!

Min plan er at jeg gerne vil lave en lille billedeserie med musvitten (jep den lille meget almindelige fugl man ser i haven!). Det er et projekt som jeg kan lave når jeg kommer hjem fra arbejde, og der er meget lidt logistik der skal gå op, da fuglene er lige ude i haven.

Hvad projektet skal munde ud i? – tja ikke rigtig andet end processen!

Udstillingsprojekt

Jeg syntes efterhånden jeg har en hel del gode billeder, og i år vil jeg gerne gøre en indsats for at få mine billeder lidt mere ud end jeg tidligere har gjort – derfor er det min plan at jeg vil forsøge at få mine billeder udstillet!

En meget gammel udstilling jeg lavede i Randers Regnskov – jeg vil gerne lidt længere ud i år!

Jeg har ikke rigtig nogen plan for hvordan eller hvor jeg skal udstille, men jeg lover at jeg nok skal holde jer opdateret her på bloggen!

FotoMalia

Ja hvad skal der så ske her på FM… Det må tiden jo vise, lige nu er planen vist bare at få lavet en udtrækning og så skal vi jo afholde årets fedeste foto event her først på året – det glæder jeg mig virkelig til, og jeg tror det bliver en mega fed dag!

Ellers tror jeg bare at vi fortsætter som vi plejer, det plejer jo at være ret sjov, og det er jo det det handler om!

Hvad med jer, har i nogle planer? – altså udover at i skal med til årets fedeste fotoarrangement?

Relateret indlæg

10 Kommentarer

Lars Holmgaard januar 12, 2012 - 9:55 pm

Ja, min plan er da helt sikkert at jeg – på et eller andet tidspunkt i 2012 – vil se en postmand bringe mig en pakke med et lille fotostativ… lyder det ikke vildt? 😉

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 12, 2012 - 10:26 pm

Tror ikke han kommer før afsenderen har fået din adresse!?
.
Vi har ikke modtaget den!
.
Send til br(a)fotomalia.dk – så har du den asap!

Besvar
Lars Holmgaard januar 16, 2012 - 11:38 am

Modtaget – og mange tak! Fint lille stativ! 🙂

Besvar
Lars Holmgaard januar 12, 2012 - 11:30 pm

Har lige sendt den – igen! 😉 Første gang sendte jeg den til julemailen, bare sådan af ren vane. Og tak! 🙂

Besvar
Lennard januar 13, 2012 - 7:10 am

Hej Brian og Co.

Godt nytår til jer alle

Tja – har en del planer for 2012. Blandt andet skal jeg igang med en masse naturfotografering for at opbygge en portfolie inden for dette og det skal så gerne munde ud i nogle kurser omkring naturfotografering for begyndere sidst på året.
Derudover skal jeg levere billeder til et fredet naturreservat på Sjælland.

Derudover står den – indtil videre – på en minifototur til Sverige, for at fotografere rovfugle og lur mig om jeg ikke skal afsted senere på året andetsteds hen.

Det var lidt af det som jeg har af planer – der kommer sikkert flere til.

Besvar
Bornholmeren januar 13, 2012 - 7:15 pm

Har ikke det store fotografiske planer, må se hvad året bringer.. eneste som dog er sikkert er at der skal holde 10år jubilæum iår.

Købte mit første digital kamera i 2002, et IXSUS 330 med 2Mpix, som har været en del igennem i de 2år jeg havde det (det lå i min lomme under hele min værnepligt, så det har været til øvelser, i overtændingscontainer osv..) uden problemer.. 🙂
Sjovt som Brians tidligere poster at gå tilbage og se hvordan man har udviklet sig :o)

Besvar
Kasper - fotomalia.dk januar 13, 2012 - 9:52 pm

Mine planer er at sælge alt mit fotogrej da jeg ikke kan finde ud af at tage billeder alligevel..

Besvar
Jacob Almtoft januar 14, 2012 - 11:39 pm

Fedt med lidt projekter!, specielt den med portrætter af folk der brænder for noget lyder fedt!

Mine projekter i år byder på:

CVR-registrering… gaaaaab

Undervise SKAT i fototeknik… sjovt men skræmmende 😉

Fotos af Live Danseshow

Et par bryllupper (gaaaaaaaaab)

En skyde ting i smadder ting

Lave effektfulde portrætter med vandsprøjt

Studieportrætter med ND-filter for at få lav dybdeskarphed

Noget action

Plus det løse.

Besvar
Brian - fotomalia.dk januar 15, 2012 - 6:58 pm

Det lyder da meget cool at du skal undervise SKAT – hvordan har du fået kringlet den?
.
Fuck jeg savner at undervise og holde foredrag, det kunne være at man snart skulle gøre det igen?

Besvar
Jacob Almtoft januar 15, 2012 - 10:51 pm

Sad til bryllup med en af cheferne for nordjylland, så efter lidt fotosnak spurgte hun, om jeg ikke kunne give dem et par fifs til brug af spejlrefleks… Og nu et lille halvt år senere er det så blevet til alvor, og jeg skal undervise dem to hele dage i kamerateknik, brug af flash, studieflash og komposition.

Måske de høre bedre efter end dem jeg underviser til dagligt 😉

Besvar

Smid en kommentar til os