Den skæve dreng i klassen…

af Brian - fotomalia.dk

Jeg ved simpelthen ikke hvad det er de putter i vandet ovre ved Sony, men det er ihvertifald spændende…

NYHEDER FRA SONY

Jeg har her til morgen modtaget et par pressemeddelelser fra Sony, og selv om jeg overhovedet ikke er Sonymand, kan man jo ikke lade være med at kigge lidt på nyt grej…

De to ting der lige sprang mig i øjnene var Sony α99 og Sony Cyber-shot DSC-RX1, to meget forskellige kameraer, men begge full frame kameraer.

RX1

Det ser fandme fedt ud, det er jo mere eller mindre et Fuji x100 på steroider – det kamera er jeg vist nødt til at prøve at lege lidt med, så Sony  – I sender bare et til mig, så skal jeg nok lige teste det…

Udover den store sensor, en fast 35mm f/2 og et lækkert design, ser RX1 også ud til at være spækket med fede features som 60fps i full HD. Det bliver en spændende en at følge, men til 24 kg så er det en af de tunge drenge!!! Det er jo det samme som et D800 eller 5dMIII!!!

Læs mere her

α99

Sonys DSLR kameraer er jo lidt nogle sjove nogle, med deres gennemsigtige spejl og indbygget billedstabilisator. Men det er faktisk ikke det eneste der skiller dem ud, for de er jo ret tæt pakket med features, og jeg må indrømme, at jeg er blevet ret nysgerrig efter hvad de kan levere.

α99 er Sonys nye flagskib, men den kommer nok til at ligge meget tæt op af Nikons D600 (som formentlig kommer imorgen), rent spec´s mæssigt – men det gør den bestemt ikke uinteressant.

α99 og D600 ender jo med at blive en mellemting af D4 og D800, og nok i virkeligheden, hvad mange havde forventet af D800 inden den kom ud.

Som sagt er der mange spændene features ved α99 og jeg kommer nok ikke uden om også at skulle prøve den!

Så Sony – I har min email!!

Se mere her

iPHONE

Også kom der sørme også lige en ny iPhone i dag… Og imorgen…. D600 – måske?

Relateret indlæg

5 Kommentarer

Søren Skovsgaard september 12, 2012 - 9:04 pm

En af de tunge drenge… det må du nok sige, hvis der ikke er forsvundet et komma i de 24 kg, du siger den vejer 🙂

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 12, 2012 - 9:38 pm

Ha ha… vægten var faktisk et udtryk for pris – 24.000kr!!

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 13, 2012 - 8:33 am

Da jeg så overskriften på dette indlæg, undrede jeg mig over hvorfor du ville skrive om Mads..?
.
Jeg er dog sikker på at de har røget et eller andet ovre hos Sony. Er Sony et Hollandsk firma? 24.000kr for et lommekamera!!! ALDI har dem sgu da på tilbud til 399 nogle gange!!
Medmindre at der kommer nøgenbilleder ud af Rihanna hver gang man trykker på knappen, kan jeg ikke se hvordan det kan koste så meget.

Besvar
Mads - fotomalia.dk september 13, 2012 - 10:40 am

Tak Kasper – du er så rar. Folk får virkelig et godt indtryk af mig!
.
PS. Læs nu de specs! Der kommer nøgenbilleder ud af Rihanna, og netop derfor den høje pris. 🙂
.
P.P.S. Jeg synes faktisk det lyder som et super cool kamera og vil rigtig gerne have fingre i et. Men som nævnt, så er prisen i så høj en klasse, at man nok ville kigge til et spejlrefleks. Just my two cents

Besvar
Kasper - fotomalia.dk september 13, 2012 - 2:12 pm

Hej Hasser Mads.
Jeg ved ikke hvad du snakker om, jeg taler altid pænt om dig…

Besvar

Smid en kommentar til os