Foto Og Video

af Brian - fotomalia.dk

I dag er der cuteness overload på bloggen, men det er faktisk ikke det jeg vil snakke om, vi skal snakke lidt video og billeder.

BILLEDE OG VIDEO

Teknologien drøner jo derudaf, og jeg må indrømme, at nogen gange kan det være helt svært at følge med – eller rettere sagt – det er umuligt at følge med, men jeg forsøger at gribe de teknologiske bolde som jeg kan bruge.

En af de bolde jeg lige pt. er ved at få fat i er VIDEO, og hold op det er spændende – men også lidt svært. Det er svært at flette en underholdende historie sammen, udfordrende at holde styr på teknikken og nyt at instruere sine motiver på samme tid.  Men det er super fedt at have både video og billeder lige ved hånden og fedt, at man spontant kan skifte fra billedmediet over til video!

NUTTETHED!

For et par dage siden skulle en af vores dyrepassere ind til vores asiatiske dværgoddere for at se, om der var kommet unger. Denne begivenhed skulle jeg selvfølgelig dække – der er ikke noget som dyrebørn! Planen var egentlig, at jeg bare skulle lave et par billeder til nettet og vores interne nyhedsbrev, men på vejen ind slog det mig, at det jo egentlig var en rigtig fed historie at vise i levende billeder!

 

På vejen ud af mit kontor fik jeg lige sat en mikrofon på kameraet og så var jeg klar til både billeder og video – ret nemt!

 

Jeg tror selve besøget hos odderne tog omkring 10 min. og her fik jeg både produceret de billeder og den video der er i dette indlæg – 30 min. senere var videoen på Regnskovens Facebookside, og nu er der mere end 3000 mennesker der har har oplevet de søde små oddere, det ville normalt være forbeholdt dyrepasserene. Hvor er teknologien fantastisk, tænk at man så nemt kan vise hvor fantastisk verden er!!

 

Jeg håber i nyder de små banditter, og glæder mig til at høre, hvad I syntes om den lille video – husk at det er lavet på ca. 45 min. alt i alt!

Relateret indlæg

2 Kommentarer

Axel From L september 12, 2012 - 12:43 pm

Ja, det er rigtigt spændende, de nye medier .. ..
tillykke med det gode resultat – du arbejder garanteret lige nu med lyden..

Besvar
Brian - fotomalia.dk september 22, 2012 - 8:50 pm

Hej Axel…
.
Ja lyd er bestemt en af de ting jeg bøvler lidt med – her har jeg brugt en RØDE Shotgun fætter som bare sad på kameraet… Normalt bruger jeg en mikroport – det bliver noget bedre!

Besvar

Smid en kommentar til os