Dansk 2. plads i National Geographic fotokonkurrence

af Theis Poulsen
Foto: Noor Ahmed Gelal

Hvis du har foto som hobby så behøver National Geographic nok ikke nogen nærmere introduktion. Udover blade og TV så afholder de også en fotokonkurrence der er åben for alle. Se nogen af de fantastiske billeder og den danske 2. plads her. 

National Geographic 2018 Photo Contest

Igen i år afholder National Geographic en fotokonkurrence. Konkurrencen er åben for alle, men det koster dog penge at deltage. Tiltrods for et deltager gebyr så er der alligevel rigtig rigtig mange der indsender billeder i de 3 kategorier – wildlife, people og places.

Præmierne er helt udmærkede og den helt store vinder for 5.000$ derefter er der 2.500$ til første pladsen i de tre kategorier, 2. pladsen for 1.500$ og 3. pladsen 750$.

Igen i år er niveauet rigtig rigtig højt og der var mange super flotte billeder med i konkurrencen.

Udvalg af billeder

Du kan se mange flere super flotte billeder hos National Geograpic.

Dansk 2. plads i Wildlife

I år har der faktisk seneget sig en dansker med i det rigtig fine selskab. Jonas  Beyer har fået en 2. plads i Wildlife kategorien.  Hans billede af moskusokse i fuld fart er fanget på Grønland og er på samme tid malerisk og fyldt med action.

Det er et super flot billede og der er ingen tvivl om at Jonas fortjener den flotte 2. plads og vi glæder os til at se mange flere billeder fra hans hånd i fremtiden.

Jonas selv siger at han var helt rundt på gulvet da han læste mailen fra National Geographic. Den skulle lige læses et par gange før han helt forstod at den faktisk var rigtigt.

Jonas fortæller om billedet:
Jeg havde tilbragt en del tid med flokken af moskusokser uden af der skete ret meget, men så pludselig kommer den ene løbende op ad en bakke i den dybe sne lige foran mig, og så skal der virkelig handles hurtigt. Jeg er heldig at fange dette enestående øjeblik – et billede som bringer gode minder fra en uforglemmelig dag med moskusokserne”, Siger Jonas Beyer.

Foto: Jonas Beyer

Foto: Jonas Beyer

 

Relateret indlæg

1 Kommentar

Camilla Brodam december 10, 2018 - 8:04 pm

Smukke smukke billeder!

Besvar

Smid en kommentar til os